Svima nam ponekad ponestane ideja za romantične izlaske sa partnerom. Ovog puta, astrologija je ta koja vam može dati sjajne predloge kojima ćete oduševiti svoju bolju polovinu, i na ovaj način im ili osvojili srce ili razbuktali strast. 

Ovan - Avanturistički izlet

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i strasti za avanturom. Ovaj izlazak će im omogućiti da istraže svoju hrabru stranu i stvore nezaboravne uspomene sa svojim partnerom. Dopašće im se večeri kvizova, stand-up večeri, neplanirani izleti ili kraća putovanja isve što je drugačije i unikatno.

Ovnovi će vas odvesti na iznenadni izlet.
Shutterstock 

Bik - Večera uz sveće i čokoladni fondue

Bikovi vole udobnost i senzualne užitke. Večera uz sveće i ukusni čokoladni fondue savršeno odgovaraju njihovom sofisticiranom ukusu i potrebi za intimnošću. Ipak, dopašće im se i karaoke veče, ili izlet na salaš.

Blizanci - Noćni ples pod zvezdama

Blizanci su komunikativni i društveni, a ples pod zvezdama pruža im priliku za razmenu ideja i osećaja kroz pokret, dok istovremeno uživaju u romantičnom okruženju. Uživaće u vožnji biciklama, ili u vožnji čamcem po reci ili jezeru.

Blizanci obožavaju romantiku.
Freepik/ lookstudio 

Rak - Romantični piknik na obali jezera

Rakovi su emotivni i porodično orijentisani. Piknik na obali jezera pruža im priliku da provedu kvalitetno vreme sa svojim partnerom u prirodi, stvarajući osećaj sigurnosti i povezanosti. Prijaće im i zajedničko spremanje večere, iznenadni izleti do proplanka gde ćete zajedno gledati izazak Sunca, ili zalazak, a kada su za akciju, laser tag je pravi izbor ili "dvoboj" u igricama.

Lav - Spektakularna večera u luksuznom restoranu s pogledom na grad

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u luksuzu. Večera u ekskluzivnom restoranu s pogledom na grad zadovoljiće njihovu potrebu za glamurom i impresioniranjem partnera. Oduševiće ih i odlazak u kabare barove, na mjuzikl, vožnja kočijama, ili pak izlazak u kazino.

Devica - Mirna šetnja parkom i intimna večera kod kuće

Device su praktične i metodične. Mirna šetnja parkom i večera kod kuće pružaju im priliku da pokažu svoju pažljivu stranu i osiguraju savršeno iskustvo za partnera. No, sa druge strane, rado bi uživale i u masaži, ili pak na romantičnom času kuvanja, ili na izletu do salaša, vinarije i slično, ali će im prijati i odlazak u SPA centar, đakuzi uz sveće i slično.

Device obožavaju SPa dejtove.
Unsplash/Roberto Nickson 

Vaga - Poseta galeriji ili pozorištu 

Vage su estete i vole umetnost. Poseta galeriji i pozorištu omogava im da uživaju u lepoti i kreativnosti, a kasnije s partnerom mogu razgovarati o svojim utiscima. Međutim, podjednako će im se dopasti i stand-up večeri, karting, veče kvizova, i izlet u botaničku baštu.

Škorpija - Tajanstveni escape room i kokteli u neobičnom baru

Škorpije su strastvene i vole izazove. Escape room pruža im priliku da testiraju svoje intelektualne i strateške veštine, dok kokteli u neobičnom baru večeri dodaju dozu misterioznosti. Takođe bi im se dopale i rafting varijante, ali i krstarenje rekom. No, nekima bi se dopalo i sexy fotografisanje za dvoje, duge kupke i slično.

Strelac - Časovi plesa kao što je tango i večera u egzotičnom restoranu

Strelčevi su avanturisti i uvek su otvoreni za nova iskustva. Čas plesa ili večera u egzotičnom restoranu pružaju im priliku da uživaju u različitim kulturama, nauče nove veštine i stvore nezaboravne trenutke s partnerom. Takođe će uživati u dugoj vožnji i razledanju krajolika...

Jarac - degustacija vina i "gurmanski" obrok

Jarčevi su ambiciozni i cene kvalitet. Vinska degustacija i ručak ili večera u nekom skupom i dobrom restoranu omogavaju im da uživaju u vrhunskim proizvodima, dok istovremeno pokazuju svoju sofisticiranu stranu partneru.

Jarčevi će uživati u degustaciji vina.
Unsplash/Yianni Mathioudakis 

Vodolija - Projekcija filma na otvorenom i veganski street food

Vodolije su inovativni i društveno osvešćeni. Projekcija filma na otvorenom i veganski street food odgovaraju njihovom nekonvencionalnom duhu i brizi za očuvanje prirode.

Oduševiće i ih i kupovina gramofonskih ploča, izlet u prirodu, planinarenje, puštanje zmajeva na livadi, filmske festivale i slično.

Ribe - Večera u spa centru i posmatranje zvezda teleskopom

Ribe su empatični sanjari. Večera u spa centru daće im mogućnost da se opuste i povežu s partnerom na dubljem nivou, dok, primera radi, posmatranje zvezda u opservatoriji ili preko teleskopa pobuđuje njihovu maštovitu i romantičnu stranu. Takođe će ih oduševiti kampovanje, ili izlet kamperom, spontana putovanja, jahanje i slično.

Ribe će uživati u gledanju zvezda.
Unsplash/Dilan NaGi 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.