Pronalazak idealnog partnera i potencijalnog supruga nije nešto što dolazi tek tako, preko noći. Veoma je bitno, pored ljubavi, i da se međusobno razumete i poštujete. To je jedini način da rastete kao par i vodite ispunjen i srećan ljubavni život

Međutim, ako je verovati astrologiji, određeni znaci sve su samo ne "materijali za muža". Naime, prema njihovim tvrdnjama, horoskop može pružiti uvid u karakteristike i osobine određenih znakova. I dok postoje mnogi sjajni muževi u svakom horoskopskom znaku, danas ćemo se usredsrediti na one koji su poznati po izazovima koje unose u brak. Otkrijte koji se horoskopski znakovi često smatraju najgorim muževima i koji razlozi stoje iza takve reputacije.

Pojedini znaci nisu dobri muževi.
Shutterstock 

Lav

Lavovi su poznati po dominaciji i potrebi za pažnjom. Kao muževi često žele da se istaknu i da budu u centru pažnje, što može stvarati napetost u braku. Ponekad mogu biti egoistični i zahtevati previše pažnje i obožavanja od svojih supruga. Lavovi takođe često očekuju da se njihova partnerka divi njihovim dostignućima i da ih stalno hvali. Ova velika potreba za pažnjom može biti izazovna za dugoročan bračni odnos, kao i činjenica da su često skloni neveri, piše Index.hr.

Vodolija

Vodolije su poznate po nezavisnosti i želji za slobodom. Kao muževi mogu biti vrlo teški jer imaju tendenciju da se distanciraju se od emocionalne intimnosti. Vodolije često vrednuju svoju autonomiju i individualnost više od bliskosti i povezanosti s partnerkom. Ova emocionalna distanca može dovesti do osećaja zapostavljenosti i neispunjenosti kod njihovih supruga.

Vodolije se često distanciraju od partnera.
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti i posvećenosti poslu. Kao muževi često će staviti svoju karijeru i dostignuća ispred svoje porodice. Jarčevi mogu biti veoma fokusirani na svoje ciljeve i često će uložiti velike napore kako bi postigli uspjeh. Međutim, to može dovesti do nedostatka pažnje i vremena koji su potrebni za održavanje zdravog i srećnog braka. Njihova posvećenost karijeri može stvoriti osećaj zapostavljenosti kod njihovih supruga.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom jakom karakteru i impulsivnosti. Kao muževi, Ovnovi mogu biti izazovni jer često donose brze odluke bez pažljivog razmišljanja o posledicama. Oni su skloni konfliktima i mogu biti veoma tvrdoglavi, što može dovesti do čestih sukoba u braku. Ovnovi takođe vole preuzimati vođstvo i kontrolu, što može smanjiti osećaj ravnopravnosti i partnerstva u odnosu. Njihova potreba za dominacijom može biti iscrpljujuća za njihove supruge.

Možda vas zanima da pročitate: 4 ZNAKA DO KRAJA JESENI REŠAVAJU SVE FINANSIJSKE PROBLEME: Jedan će imati težak start ali kraj novembra donosi brdo para

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.