Da li će brak trajati zavisi od mnogo faktora, pre svega od toga koliko se volite, ali i koliko ste kompatibilni. Ipak, astrologija smatra da su pojedini znaci unapred predodređeni za uspeh, te uspevaju da savladaju sve prepreke, ali i da su od onih što će "zauvek ostati zajedno".

Bik i Rak

Bik i Rak su dva znaka koja vrlo dobro funkcionišu zajedno. Bik je pouzdan i stabilan, dok Rak ima izrazitu emocionalnu inteligenciju. Ovo su dve veoma različite osobe, ali zajedno su uravnotežen i skladan par, piše index.hr.

Devica i Jarac

Devica i Jarac su znakovi koji su usmereni na posao i ciljeve. Ova kombinacija često stvara izuzetno stabilan i uspešan bračni par. Oba znaka su vrlo organizovana, čvrsta i pouzdana, što znači da zajedno mogu savladati bilo koju prepreku.

Devica i Jarac su veoma uspešni.
Shutterstock 

Blizanci i Vaga

Blizanci i Vaga su znakovi koji su vrlo slični u svojim društvenim sposobnostima. Oba znaka su vrlo prijateljski nastrojena, komunikativna i ljubazna. Ova kombinacija obično stvara vrlo društven i zabavan par.

Lav i Strelac

Lav i Strelac su dva avanturistički nastrojena znaka. Oba su veoma hrabra, samopouzdana i željna zabave. Ova kombinacija obično stvara vrlo strastven bračni par koji nikad neće dosaditi.

Lav i strelac su avanturisti.
cody-black-VDb0wxbfG6k-unsplash 

Rak i Škorpija

Rak i Škorpija su dva vrlo emocionalna i intenzivna znaka. Oba su veoma strastvena i osećajna, što često stvara vrlo snažan i intiman bračni par. Ova kombinacija zahteva malo truda i strpljenja, ali ako uspe, to će biti vrlo duboka i ispunjavajuća veza.

Iako ove kombinacije nisu nikakva garancija uspeha u braku, one su dobre smernice koje mogu pomoći u pronalaženju srodne duše. No važno je zapamtiti da horoskopski znak nije jedini činilac u stvaranju skladne veze i da je svaki par jedinstven i poseban na svoj način.

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.