ZNACI KOJI ĆE KASNO PRONAĆI PRAVU LJUBAV: Kad pomisle da nema nade za sreću upoznaće osobu koja je bila vredna čekanja

Otkrivamo vam koji horoskopski znaci će kasno naći pravu ljubav.

Horoskopski znaci koji će kasno naći pravu ljubav
priscilla-du-preez-9vHPCKymSh0-unsplash.jpg 

Mnogi ljudi sanjaju o tome da pronađu pravu ljubav. Ne dožive je svi onda kada to žele. Nekima se desi rano, drugima kasno, a nažalost, ima i onih koji je nikada ne dožive.

Budući da nema vremenskog ograničenja, uvek vredi sledeće: nikada ne treba da prestanete da se nadate velikoj ljubavi. To se posebno odnosi na ova tri znaka zodijaka, jer su velike šanse da će ljubav pronaći tek u starijoj dobi. 

Jarac

Jarac je vrlo disciplinovano i ambiciozno biće. Prilično rano u životu zna gde želi da bude, i teško ga je odvratiti od tog cilja. Dok neki dopuštaju da ih život ponese, te nekad odu i zaobilaznim putem, Jerčevi uvek ostaju fokusirani i veoma precizno postavljaju svoje prioritete. Ali, to je često karijera, zbog čega brzo zanemaruju privatni život, a pre svega ljubav. Osim toga, imaju vrlo visoke standarde kada je njihov partner u pitanju i definitivno imaju precizne ideje o tome šta očekuju od veze.

Jarčevi kasno pronalaze ljubav u životu.
Shutterstock 

Međutim, tokom života takvi kruti obrasci mogu omekšati zbog raznih iskustava. Jarac prepoznaje da se ne može sve planirati i kontrolisati. To objašnjava zašto svoju pravu ljubav nastoji pronaći kasnije u životu. Ali, ljubav tada može postati još intenzivnija, piše miss7zdrava.

Ovan

Ovan je vrlo strastveno i impulsivno biće. Voli da se neprestano upuštaju u nove romanse. Ovaj emocionalni horoskopski znak želi imati lep osećaj zaljubljivanja i leptirića u stomaku celo vreme, zbog čega je prilično nestalan kada su u pitanju veze. Osim toga, Ovnu brzo dosadi kada prva ljubav prođe.

Ovnovi vole flert i osećaj zaljubljenosti.
Shutterstock 

Zatim traži novu osobu koja u njemu pokreće taj osećaj. Ova igra jako dobro funkcioniše za Ovnove dugi niz godina, ali kako stare, takođe se žele ozbiljno posvetiti vezi i doživeti duboke, dugotrajne osećaje. Nakon što su odbacili rogove kroz mnoge afere, drame i iskustva, Ovnovi imaju tendenciju da pronađu svoju pravu ljubav kasnije u životu. Tada će takođe biti pouzdani, odani partneri.

Devica

Devica se takođe bavi temom ljubavi tek kasnije u životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo vredan i perfekcionista je. Devici su na prvom mestu one same, a onda sve što se odnosi na njihovu viziju idealnog života. Devica mnogim stvarima pristupa vrlo pragmatično i želi da se njeni zahtevi u potpunosti ispune.

Device kasno pronađu idealnog partnera.
Shutterstock 

Za vezu moraju sve stavke na kontrolnoj listi biti označene: dobar posao? Postojan? Jednaki ciljevi? Nakon što devica u prvoj polovini života teži utopijskoj ideji savršenstva, isključuje sve što ne odgovara njenom svetioniku i voli da zaboravi svoju strast, te u starosti uči da se ljubav ne može izračunati.

Potrebni su kompromisi i spremnost da se prihvati druga osoba sa svim svojim hirovima. Devica koja postane mudra konačno bi se mogla iznenaditi s partnerom kakav se od nje nikada ne bi očekivao.

Bonus video:

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši