Mnogi ljudi sanjaju o tome da pronađu pravu ljubav. Ne dožive je svi onda kada to žele. Nekima se desi rano, drugima kasno, a nažalost, ima i onih koji je nikada ne dožive.

Budući da nema vremenskog ograničenja, uvek vredi sledeće: nikada ne treba da prestanete da se nadate velikoj ljubavi. To se posebno odnosi na ova tri znaka zodijaka, jer su velike šanse da će ljubav pronaći tek u starijoj dobi. 

Jarac

Jarac je vrlo disciplinovano i ambiciozno biće. Prilično rano u životu zna gde želi da bude, i teško ga je odvratiti od tog cilja. Dok neki dopuštaju da ih život ponese, te nekad odu i zaobilaznim putem, Jerčevi uvek ostaju fokusirani i veoma precizno postavljaju svoje prioritete. Ali, to je često karijera, zbog čega brzo zanemaruju privatni život, a pre svega ljubav. Osim toga, imaju vrlo visoke standarde kada je njihov partner u pitanju i definitivno imaju precizne ideje o tome šta očekuju od veze.

Jarčevi kasno pronalaze ljubav u životu.
Shutterstock 

Međutim, tokom života takvi kruti obrasci mogu omekšati zbog raznih iskustava. Jarac prepoznaje da se ne može sve planirati i kontrolisati. To objašnjava zašto svoju pravu ljubav nastoji pronaći kasnije u životu. Ali, ljubav tada može postati još intenzivnija, piše miss7zdrava.

Ovan

Ovan je vrlo strastveno i impulsivno biće. Voli da se neprestano upuštaju u nove romanse. Ovaj emocionalni horoskopski znak želi imati lep osećaj zaljubljivanja i leptirića u stomaku celo vreme, zbog čega je prilično nestalan kada su u pitanju veze. Osim toga, Ovnu brzo dosadi kada prva ljubav prođe.

Ovnovi vole flert i osećaj zaljubljenosti.
Shutterstock 

Zatim traži novu osobu koja u njemu pokreće taj osećaj. Ova igra jako dobro funkcioniše za Ovnove dugi niz godina, ali kako stare, takođe se žele ozbiljno posvetiti vezi i doživeti duboke, dugotrajne osećaje. Nakon što su odbacili rogove kroz mnoge afere, drame i iskustva, Ovnovi imaju tendenciju da pronađu svoju pravu ljubav kasnije u životu. Tada će takođe biti pouzdani, odani partneri.

Devica

Devica se takođe bavi temom ljubavi tek kasnije u životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo vredan i perfekcionista je. Devici su na prvom mestu one same, a onda sve što se odnosi na njihovu viziju idealnog života. Devica mnogim stvarima pristupa vrlo pragmatično i želi da se njeni zahtevi u potpunosti ispune.

Device kasno pronađu idealnog partnera.
Shutterstock 

Za vezu moraju sve stavke na kontrolnoj listi biti označene: dobar posao? Postojan? Jednaki ciljevi? Nakon što devica u prvoj polovini života teži utopijskoj ideji savršenstva, isključuje sve što ne odgovara njenom svetioniku i voli da zaboravi svoju strast, te u starosti uči da se ljubav ne može izračunati.

Potrebni su kompromisi i spremnost da se prihvati druga osoba sa svim svojim hirovima. Devica koja postane mudra konačno bi se mogla iznenaditi s partnerom kakav se od nje nikada ne bi očekivao.

Bonus video:

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.