Preferencije po pitanju pića zavise od ukusa i individualnih želja, ali i astrologija ima neke opšte smernice koje otkrivaju koja bi pića mogla odgovarati pojedinim horoskopskim znacima.

Ovnovi su po prirodi dinamični i energični, pa bi mogli birati energetska pića ili jaku kafu. Ukoliko i piju, to će biti šotovi.

Bikovi su obično ljubitelji dobrog vina i uživaju u isprobavanju novih sorti. Takođe mogu uživati u dezertnim vinima.

Svaki znak ima svoje omiljeno alkoholno piće.
Shutterstock 

Blizanci su po prirodi društveni i vole da razgovaraju i da se druže, pa će verovatno uživati u koktelima poput onih sa Aperolom ili laganom pivu.

Rakovi su najčešće osetljivi i emocionalni, pa će im verovatno odgovarati topla čokolada ili čaj s medom, a ukoliko piju alkohol, to će biti dobro crveno vino.

Lavovi vole biti u centru pažnje i žele da se osećaju posebno, pa će se možda odlučiti za egzotične koktele i pića s jakim ukusima, kao i unikatna kraft piva.

Device su organizovane i praktične, pa je velika verovatnoća da će uživati u belom vinu ili koktelima poput mohita i slično.

Neki znaci obožavaju alkohol, drugi ne.
Unsplash/ Fred Moon 

Vage su po prirodi uravnotežene i skladne, pa će uživati u pićima koja su ista takva, poput vina ili koktela s voćnim sokovima.

Škorpije su obično intenzivne i strastvene, pa će im možda odgovarati jaka alkoholna pića poput viskija ili ruma.

Strelci su avanturistički nastrojeni i vole da probaju nove stvari, pa će uživati u egzotičnim koktelima ili pićima koja se ne viđaju svaki dan.

Neki znaci obožavaju da probaju nove koktele.
Unsplash/Michael Discenza 

Jarčevi su poznati kao ozbiljni i odgovorni, pa će možda preferirati klasična pića poput viskija ili crnog vina.

Vodolije su nekonvencionalni i inovativni, pa će biti zainteresirani za nove vrste piva ili eksperimentalne koktele.

Ribe obožavaju vino
Unsplash/Jacalyn Beales 

Ribe su obično osetljive i kreativne, pa će im odgovarati pića koja su ukusna i nežna poput laganog vina kao što je Rose, sangrije, ili slatkih koktela s voćem.

Bonus video:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.