Uvek su spremni za zabavu, uvek su pored vas, provode vreme sa vama i važan su deo vašeg života – ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. A pošto sa njima osećate blisku povezanost, nije retkost da se prijateljstvo iznenada pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka se često zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje...

Ovan

Ovnovi znaju da njihova impulsivna i temperamentna priroda često može da ih učini pomalo napornim i teškim. Zato uz sebe žele partnera koji ih razume i podržava sto posto – uprkos njihovoj prirodi. Ovaj vatreni znak zna da ga njegov najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije neuobičajeno da odjednom razvije više osećanja i otkrije veliku ljubav u svojim najdražima.

Ovnovi se lako zaljubljuju u prijatelje.
Freepik/ lookstudio 

Blizanci

Blizanci su veoma aktivni i komunikativni i potreban im je neko pored njih ko ima ista interesovanja i ko se slaže sa njima u mnogim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od najboljeg prijatelja? On uvek ima otvorene uši za vas i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Strelac

Strelci vole svoju slobodu i više vole da provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju ista interesovanja, gotovo uvek mogu da urade nešto spontano sa njima ili da zajedno istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća veoma imponuje Strelcu, pa se lako može desiti da se vremenom zaljubi u svog najboljeg druga.

Strelčevi brzo padaju na prijatelje.
Shutterstock 

Vodolija

Vodolije se smatraju stvorenjima koja vole slobodu i najprijatnije se osećaju u vezi kada su na istoj talasnoj dužini kao i njihov partner. Ko najbolje ispunjava ove kriterijume? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu, Vodolije zaista mogu biti ono što jesu. Stoga, u potrazi za ljubavlju, nije neuobičajeno da Vodolija razvija osećanja prema svom najboljem prijatelju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.