Proleće je idealno vreme za promenu firzure, ali ukoliko nemate inspiraciju šta da radite sa kosom, nekad nije loše pustiti sudbini da odluči. Ili, tačnije, vaš horoskopski znak.

Planete i zvezde su poređane u savršenoj harmoniji kako bi odredile vaše karakteristike (strastveni Ovan, radoznali Blizanci, bikovi od poverenja), tako da je vredno poveriti iste moći za našu sledeću važnu odluku...

Vreme je za sletanje na savršenu kosu za sezona koja je pred nama. Dobro znamo da su naše frizure odraz naše ličnosti i stila, tako da smo spremni da saznamo šta naši horoskopi imaju na umu za nas.

ŠKORPIJA - Ošto odsečen bob

Oštro sečen bobo sjajno će izgledati na Škorpijama.
Instagram 

Odlučne, moćne, intuitivne i dominantne, škorpije istovremeno mogu biti nežne i žestoke. Narezani bob je savršen za ovo. Karakteriše ga pramenovi iste dužine, ultra tupo šišani pri dnu, seksi je, elegantan i bez napora.

STRELAC - Kratka kosa

Kratka kosa je sjajan izbor za Strelčeve.
pritnscreen/instagram 

Optimistični, slobodoumni i intelektualno zreli. Strelci su sigurni da slede sopstveni ukus, a ne trendove, što znači da nema ograničenja. Osećate želju da svu kosu ošišate? Delikatni pixie je pravi izbor za vas.

JARAC - Dužine do ključne kosti

Lojalni, praktični, brižni i tradicionalni, Jarčevi vole da razmotre sve opcije pre nego što donesu odluku. Ali, praktična frizura koja uvek dobija mnogo pohvala jeste bob ošišan do ključne kosti. To je idealno za sve koji žele kraću kosu, ali ipak ne prekratku, ukoliko požele nekad da je vežu da jednostavno to mogu lako i da urade.

VODOLIJA - Ležerno i prirodno

Vodliijama će sjajno pristajati ležerna frizura.
Instagram 

Inovativni, originalni, pošteni i nezavisni, vodolije su progresivni nekonformisti. Isto važi i za njihovu kosu, iako su na vrhu trendova, neće dozvoliti da to diktira njihov izbor. Umesto da svoju kosu podvrgavaju pravilima i propisima, najviše vole prirodne, opuštene frizure koje slave sopstvenu teksturu.

RIBE - Zavesa šiške

Curtain bangs su sjajan izbor za proleće.
Instagram 

Saosećajne, ljubazne, promišljene i nežne, ličnosti riba pristaju mekšoj kosi. Šiške meke teksture, poput stila zavesa iz 70-ih, pomažu da se doda malo kose koja savršeno uokviruje lice.

OVAN - Neobavezno, čupavo i po poslednjoj modi

Avanturistički, samouvereni, odlučni i impulsivni, ovnovi mogu da ponesu nešto malo neobičnije i buntovnije, što megapopularnu neuredne frizure čine savršenim izborom. Messy slojevi dodaju volumen i pun stav.

BIK - Midi dužina

Pouzdani, racionalni, puni ljubavi i nepokolebljivi, bikovi preferiraju stilove koji su šik, bezvremenski i klasični. Midi dužina je savršen primer za to, kul je, lepa i gotovo nikada neće izaći iz mode.

BLIZANAC - Francuski bob

Svestrani, radoznali, inteligentni i brzi, blizanci će se radije opredeliti za rizične boje i frizure. Francuski Girl bob je drastičan, ali vrlo šik bob dužine jagodica, upotpunjen šiškama. Oui!

RAK - Tanke šiške

Tanke šiške su idealne za rakove.
Instagram 

Emocionalni, empatični, osetljivi i prijateljski raspoloženi, rakovi su promišljeni tipovi devojaka iz komšiluka. Ovu opuštenu frizuru krase tanke i lepe šiške koje savršeno pristaju uz nežnu ličnost rakova.

LAV - Griva

Bujna kosa je obeležje lavova.
Instagram 

Velikodušan, otvoren, veran i ponosan, u svakom lavu je žestoka lavica, što znači da je sparna griva bez napora odličan izbor svake žene.

Bujna kosa je obeležje Lavova.
instagram/xandervintage 

DEVICA - Ravan bob uz vilicu

Vredne, marljive, kreativne i pedantne, devicama odgovaraju frizure koje su skupljene i uglađene kao i njihova ličnost. Ovaj ultra precizan bob na vilici je lep i uredan, tako da device mogu da odahnu.

VAGA - Dugo i glamurozno

Vagama stoje talasi.
Instagram 

Diplomatske, šarmantne, taktične i idealističke, vagama pristaje sve što je meko i romantično poput luksuzno dugih, sjajnih talasa.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Bonus video:

U PAR POTEZA DO FRIZURE KAO IZ SALONA I TO UZ POMOĆ PEGLE YouTube/Mansi Palav/em