Naredna nedelja za neke horoskopske znakove biće prepuna izazova. Važno je da ostanete pribrani i sačekate da oluja prođe. A onda će uslediti i lepši dani.

Razočaranje je nešto o čemu učimo od ranog detinjstva: osećaj razočaranosti, neshvaćenosti ili izneverenosti, prekršenih obećanja, snova koji se ne ostvaruju, pa čak i razočaranja u sebe.

Evo znakova za koje astrologija predviđa razočaranje sledeće nedelje...

Bik

Bikovi će u narednoj nedelji možda osetiti razočaranje u svoje finansijske (ne)mogućnosti.

Mogu se suočiti sa nekim neočekivanim troškovima koji će poremetiti njihove planove i dovesti ih u finansijski rizik. Za Bika je važno da ostane smiren i racionalan i da ne donosi ishitrene odluke, piše Alo.

Lav

Lavovi su po prirodi veoma samouvereni i ponosni, pa se mogu razočarati ako se suoče sa kritikom ili neuspehom. U narednoj sedmici mogu se suočiti sa nekim neprijatnim situacijama koje će ih podstaći na samorefleksiju.

Važno je da se fokusiraju na svoje snage i da ne dopuste da ih neuspeh obeshrabri.

Strelac

Strelčevi su po prirodi optimistični i avanturistički raspoloženi, pa bi mogli biti razočarani ako njihova očekivanja ne budu ispunjena.

U narednoj nedelji mogu da se suoče sa nekim preprekama koje će ih sprečiti da ostvare svoje ciljeve. Za Strelčeve je važno da ostanu pozitivni i fleksibilni i da svoje planove prilagode novoj situaciji.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.