Neki od nas troše novac kao da sutra ne postoji. Ako se pitate zašto je to tako, astrologija bi mogla da ima odgovor. Donosimo spisak horoskopskih znakova koji obožavaju da troše novac i neće se libiti da kupe novi par cipela čim im plata legne na račun.

Ovan

Ovnovi su skloni sa život žive punim plućima, bez previše razmišljanja o budućnosti. To može uključivati trošenje novca na užitke kao što su putovanja, hrana i zabava.

Blizanci

Blizanci vole novitete i promene, a to se može odraziti na njihovo finansijsko ponašanje. Oni se lako mogu zainteresovati za nove stvari i često su skloni impulsivnoj kupovini.

Lav

Lavovi vole luksuz i nije im problem da potroše novac na stvari poput skupocene odeće, nakita i putovanja. Oni su takođe skloni isticanju svog statusa kroz kupovinu skupih stvari, što može dovesti do nekontrolisanog trošenja novca.

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i često se nalaze u situacijama gde moraju putovati i otkrivati nove stvari. To može dovesti do trošenja novca na putovanja i druge uzbudljive aktivnosti, a manje na dugoročne finansijske ciljeve.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.