OVAN

Mart Ovnovima donosi olakšanje imate priliku da rešite nesuglasice iz prošlosti i pokažete partneru svoju privrženost. Prva polovina meseca staviće akcenat na poslovne aktivnosti, dok će drugi deo marta biti kao stvoren za porodična okupljanja i organizaciju kraćeg putovanja sa partnerom. Fokus je na direktnoj komunikaciji, otvorenom razgovoru koji će vas i partnera povezati. Slobodne očekuje mesec prilika ako želite možete da stupite u vezu sa osobom koja je karakterom slična vama- biće to veliki izazov!

Jupiter je na vašoj strani i donosi pred vas nove poslovne poduhvate za koje ste se spremali u proteklim mesecima. Mart Ovnovima daje pozitivnu energiju, do vas stižu promene koje ste dugo priželjkivali. Sada je pravi trenutak da pokažete svoje kvalitete, postavite sebe na mesto koje zaslužujete i tražite unapređenje. Prva polovina meseca savršena je za promenu posla, potpisivanje novih ugovora i razgovore o povišici.

Zdravstveno stanje je dobro.

BIK

Jupiter u Ovnu deluje frustrirajuće na Bikove, tako će ostati sve dok pred početak leta Jupiter ne uplovi u vaše sazvežđe. Ovo je prilika da ojačate svoju unutrašnju energiju, posvetite se sebi i uvidite svoje mane. Izbegavajte konflikte kako sa partnerom tako i sa bližim rođacima i prijateljima. Imajte na umu da je ovo prolazni period! Slobodni Bikovi maštaju o braku, želite da pokrenete ozbiljna životna pitanja pred osobom koja vas se dopada duže vreme. Druga polovina marta savršena je za direktnu komunikaciju i početak veze.

Možete da se oslonite na poslovne saradnike i više pažnje posvetite svom privatnom životu. Mart je povoljan za preduzetnike, možete očekivati dodatne prihode. Pred Bikovima je pozitivan mesec na finansijskom planu, poslovne relacije se popravljaju a pred mnogima od vas je saradnja sa inostranstvom. Na samom kraju meseca mnogi će shvatiti da im se dugogodišnji trud napokon isplatio.

Nemojte se prejedati.

BLIZANCI

Blizanci su se u toku februara susretali sa problemima u komunikaciji, izazovi se nastavljaju na privatnom planu. Pokušajte da objasnite svoju nameru partneru, kako ne bi bili pogrešno shvaćeni u prvoj polovini meseca. Ovo je period tokom kojeg učite važne lekcije kada je produktivna komunikacija u pitanju. Pred slobodnim Blizancima je miran mesec, imate utisak da je svet uspavan i priželjkujete letnje mesece.

Ukoliko priželjkujete promenu posla savršen je trenutak za pripremu CV-ja i sticanje novih znanja i veština, pogotovo ako planirate rad u inostranstvu. Mart je kao stvoren za usavršavanje i formiranje novih poslovnih planova. Fokusirajte se na sebe, nemojte dozvoliti da vam ljudi iz okruženja odvuku pažnju uz EPP teme koje vam ne služe. Boravak u prirodi može pospešiti koncetraciju.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

mesečni horoskop za mart 2023
christin-hume-PNWp1dZ7sO0-unsplash.jpg 

RAK

Romantičan mesec je pred Rakovima, uživajte u čaroliji koja je pred vama. Pozitivni astrološki aspekti bude vašu romantičnu stranu ličnosti što prija partneru, želite da postignete mirnu i zavodoljivu atmosferu unutar doma. Fokus je na ljubavnom životu ali i produktivnim porodičnim odnosima. Slobodni pripadnici znaka uživaju u pažnji koju dobijaju gde god da se pojave, zračite pozitivnom energijom!

Pred Rakovima je produktivan mesec kada su poslovne aktivnosti u pitanju, vi ćete uspeti da održite svoj ritam rada. Pokušajte da prilagodite određene poslovne zadatke sebi, nemojte dozvoliti da vas ponese energija kolektiva i da se prepustite melanholiji. Pred vama je kreativan mesec u kom će mnogi Rakovi pronaći slobodnog vremena za svoje hobije, u kojima će beskrajno uživati.

Vreme je za preventivne preglede!

LAV

Merkurov hod mnoge Lavove čini brzopletim, pogotovo ako pripadate prvoj dekadi znaka. Ostanite smireni, dva puta razmislite pre nego što uđete u konflikt sa dragon ljudima. Prva polovina meseca donosi vam izazovne situacije ali kako mart bude odmicao tako ćete se vraćati prirodnom toku života na koji ste navikli. Usmerićte pažnju na svakodnevnicu! Pred slobodnim pripadnicima znaka trenutno nema velikih promena.

Morate da naučite da delite poslovni uspeh i prihvatite pomoć od poslovnih saradnika, u suprotnom nećete završiti započete projekte na vreme. Mart vam donosi važne životne lekcije na polju ljubavi ali i u poslovnoj sferi života. Ostanite fokusirani, fizička aktivnost može vam pomoći da izbacite negativne emocije. Očekuje vas dobra finansijska situacija.

Očekuje vas stresan period, odmorite koliko možete.

DEVICA

Saturn je prešao u znak Riba što vas može vratiti u prošlost i podstaći da analizirate ponašanje dragih ljudi. Ukoliko se osetite iskorišteno i loše, vreme je za postavljanje jasnih granica kroz koje ćete pokazati okolini da poštujete sebe. Generalno gledano mart vam donosi napredak na ličnom planu i rad sa emocijama. Nema velikih promena u odnosu sa partnerom, prijateljima i porodicom u komunikaciji vas očekuje jasnoća fokus je na unutrašnjosti i emocijama koje dugo potiskujete.

Većina Devica zadovoljna je postignutim rezultatima kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Imate priliku da otputujete i odmorite od svakodnevnih obaveze. Mnoge Device odlučiće se za renoviranje doma, uživajte u promenama. Očekuje vas finansijski dobitak na samom kraju marta, zadovoljni ste trenutnim finansijskim stanjem.

Dobro se osećate.

VAGA

Vage u martu očekuju harmonični odnosi sa partnerom, uživajte u zajedničkim izlascima i svakodnevnim dešavanjima koja vas pokreću. Pravo je vreme da pokažete partneru da ste mu privrženi, da ga podržavate i da vrednujete njegovo zalaganje za vašu vezu i brak. Posvetite se sitnicama koje će pospešiti ljubavnu atmosferu, kao što je pravljenje doručka ili ispijanje jutarnje kafe u krevetu. Slobodne Vage samoinicijativno postavljaju fokus na poslovne aktivnosti, nemojte se u potpunosti zatvoriti za ljubav. Ostanite radoznali, upoznajte nove ljude i stvarajte kontakte jer jedan od njih može pokrenuti leptiriće u stomaku.

Jupiter u Ovnu budi radoholičara u vama pogotovo ako niste usmereni na ljubavni i porodični život. Mnoge Vage tokom marta samoinicijativno preuzimaju odgovornost za sebe, zalažu se za bolju organizaciju u poslovnom okruženju i žele da celokupan kolektiv napreduje. Očekuje vas dodatan priliv novca krajem marta, a mnogi od vas u ovom period potpisaće i važne ugovore. Pokušajte da izbalansirate poslovne obaveze i pronađete malo vremena za sebe.

Nemojte odustati od produktivnih navika!

ŠKORPIJA

Prava je prilika da pokrenete pitanja iz prošlosti i rešite nesuglasice sa partnerom, odagnate bilo kakav vid sumnje u partnerovu vernost. Pred Škorpijama je produktivan mesec ako skype hrabrost za direktnu komunikaciju koju će potencirati Merkur. Imate priliku da shvatite da je direktna komunikacija u ljubavnom odnosu produktivna i da je se ne treba odreći. Slobodne Škorprije očekuju izlasci sa prijateljima, posetite ljude koje dugo niste videli i uživajte u opuštenoj atmosferi.

Imate podršku kolektiva prilikom izlaganja novih ideja i planova rada u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca rezervisana je za protekcije, imate priliku da pomognete osobi iz svoje bliske okoline. Iskoristite povoljne astrološke askepte za napredak u karijeri, nemojte dozvoliti da se ulenjite. Ostanite pri svojim produktivnim navikama kao što je zdrava ishrana, pospešite na taj način koncetraciju i pozitivnu energiju.

Zdravstveno stanje je sjajno.

STRELAC

Strelčevi su tokom februara sanjarili ali vas Mars i Merkur pokreću u toku marta, praktično vas bude. Možete svedočiti istini u prvoj polovini meseca, pogotovo ako ste pokrenuli kontakt sa bivišim partnerom. Mart mesec je tu da reši vaše sumnje i pomogne vam da odlučite u kom smeru želite da idete. Strelčeve u braku ne očekuju veće promene, možete da se opustite i uživate u svojim navikama. Slobodni su fokusirani na prošlost kao što smo i rekli ali odluku treba doneti do kraja marta.

Trenutno vas ne očekuju veće promene na poslovnom planu, fokus je na privatnom životu. Nemojte svoju frustraciju rešavati impulsivnim kupovinama, pokušajte da uštedite novac. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom iskoristite drugu polovinu marta za komunikaciju sa potencionalnim poslodavcima. Nema razloga da sumnjate u sebe!

Osetljivo vam je grlo, izbegavajte hladne napitke.

JARAC

Saturn napušta sazvežđe Jarca, naučili ste važne životne lekcije u proteklih sedam godina i sada možete da duboko da udahnete i hrabro zakoračite u svet. Nemojte brzeljati, stvorite realne ciljeve koji će vam omogućiti pozitivnu budućnost. Imate priliku da se zbližite sa rođacima i prijateljima koje dugo niste videli. Jarčeve u vezi i braku očekuje pozitivan period, mart vam pruža priliku da se posvetite partneru i odmorite od naporne svakodnevnice.

Zadovoljni ste trenutnom poslovnom situaciom, želite da se fokusirate na svoje hobije i steknete nove veštine. Mnogi Jarčevi će nakon izlaska karmičke planete iz njihovog životnog polja odlučiti da se posvete kreativnim hobijima, imate podršku zvezda! Prva polovina meseca proćiće opušteno dok vas u drugom delu marta mogu očekivati manji administrativni problemi. Ostanite smireni i posavetujte se sa ljudima od poverenja.

Dobro se osećate.

VODOLIJA

Miran mesec je pred Vodolijama, mnogi od vas odlučiće se na zajednički život sa partnerom koji će vam doneti dodatnu količinu pozitivne energije. Trenutno vam povoljni astrološki aspekti ulivaju mir u svakodnevnicu, iskoristite ovaj period produktivno. Vodolije u braku mogu se foksurati na renoviranje doma. Slobodne pripadnike znaka ne očekuju velike promene na polju ljubavi, svesni ste prednosti svog solo statusa i zaista uživate u njemu!

Prva polovina marta donosi vam dodatnu količinu posla, dobro se organizujte kako bi uspeli da završite sa poslovnim aktivnostima u predviđenom roku. Sredina meseca je idealna za kraće putovanje, odmor sa porodicom, boravak u okviru doma i uživanje u mirnoj kućnoj atmosferi. Generalno gledano nema velikih promena na poslovnom planu, sve što može da se desi ste vi već negde i očekivali.

Nemojte odustati od fizičke aktivnosti.

RIBE

Mart je vaš mesec pokreće u vama pozitivnu energiju i želju za promenama. Ovog puta astrološki aspekti stavljaju fokus na komunikaciju, kao i većini znakova, vreme je za produktivne razgovore i postavljanje jasnih granica ljudima oko sebe. Najjvažnije je da se vi osećate dobro u svojoj koži! Slobodne Ribe ne očekuju velike promene u mesecu pred nama.

Mart pred vas donosi nove poslovne prilike, vaša želja za promenama je pobedila. Ostanite usresređeni na nove radne zadatke, budite hrabri i prihvatite nove izazove i odgovornosti. Nema razloga da sumnjate u sebe! Lagano se popravlja vaša finansijska situacija, druga polovina marta donosi vam finansijski uspeh kakav dugo priželjkujete.

Dobro se osećate.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: mogujatosama.rs