Svaka je žena jedinstvena i lepa na svoj način, ali postoje neke fizičke karakteristike koje se smatraju standardom lepote. Neke žene svojim izgledom oduzimaju dah. U astrologiji se smatra da su najlepše žene rođene u ovim horoskopskim znakovima.

Vaga

Vage su prekrasne i veoma privlačne. Njihovo lepo i pravilno lice krase pune usne i bademaste oči s dugim trepavicama, a velik adut im je i bujna kosa. Žene rođene u ovom znaku ne krasi samo vanserijska lepota, već i šarm i toplina, što ih čini neodoljivima.

Blizanci

I žene rođene u znaku Blizanaca su često prelepe. Lice im zrači neobičnom kombinacijom ljupkosti i inteligencije. Ove žene na druge deluju poput magneta, pa nikada ne prolaze nezapaženo kada uđu u prostoriju. Osim lepog lica, mogu se pohvaliti dobrom linijom i skladno građenim atletskim telom.

Bik

Žene rođene u znaku Bika imaju lepo lice na kojem se ističu senzualne usne i velike, tople oči. Njihov je najveći adut ženstvena figura. Ove rasne lepotice poznate su po svojim bujnim oblinama kojima mogu svakome uzburkati maštu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.