Vladavina Riba počela je u nedelju, 19. februaru, i trajaće do 20. marta. Ove godine vladavina Riba biće posebna po tome što će Saturn napustiti Vodoliju i ući u Ribe, a to svim znakovima donosi potpuno nove ciljeve i izazove. Saznajte da li spadate među horoskopske znakove koji će u narednom periodu imati najviše sreće.

Škorpija

Škorpija će nakon dugog vremena osetiti priliv pozitivne energije, posebno kada Saturn 8. marta napusti Vodoliju. Nagomilani problemi vezani za novac, imovinu i porodična pitanja konačno se počinju rešavati. Mnogi će biti vedri i raspoloženi za zabavu i druženje. Ovo je vreme kao stvoreno za flert i zavođenje, a neće ih zaobići ni poslovni i finansijski uspeh.

Ribe

Razdoblje njihove vladavine biće intenzivno i doneće im mnoge sjajne prilike. To se posebno odnosi na posao i finansije pa bi baš sada mogli napredovati, dobiti povišicu ili pronaći bolji posao. Iako će ulazak Saturna u njihov znak doneti nove obaveze i povećanu odgovornost, to im neće umanjiti sreću. Na intimnom planu očekuju ih prijatne promene.

Vodolija

Vodolija će osetiti veliko olakšanje nakon što Saturn 8. marta napusti njihov znak, u kojem je boravio skoro tri godine. To su za njih odlične vesti jer će se neke stvari konačno početi kretati u pravom smeru. Primeniće naučene lekcije i iskoristiti ih za uspeh u poslovnom i novčanom smislu, a iduće nedelje doneće im i ljubavno ispunjenje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.