Neki ljudi nikako ne uspevaju pronaći savršenog partnera. Iako čeznu za ljubavi, uvek završe u lošoj vezi s osobom koja im ne odgovara ili ih ne može usrećiti. U astrologiji se za ove znakove smatra da najčešće uleću u veze iz pogrešnih razloga i zato završe s neodgovarajućim partnerima.

Ovan

Ovnovi su odlučni i samouvereni, ali i prilično arogantni. Uvereni su da mogu zavesti svakoga koga požele. Lako padaju na laskanje i komplimente iako duboko u sebi znaju da je za ljubav potrebno mnogo više od toga. Impulsivni su i nepromišljeni i zato često završe u vezi s nekim ko ih uzbuđuje, ali im nimalo ne odgovara.

Škorpija

Škorpije su tvrdoglave i nikada ne odustaju. Ako je osoba koja im se sviđa ravnodušna prema njima, neće se povući. Tada se počinju ponašati pomalo opsesivno i pokušaće je na sve načine zavesti samo zato što im je to izazov. Pritom ne vode nimalo računa imaju li uopšte išta zajedničko, već im je samo važno da je osvoje, piše Index.hr.

Znakovi koji se zaljubljuju u pogrešne osobe
Shutterstock 

Strelac

Strelčevi su avanturisti koji uvek žele otkrivati nove stvari i sticati zanimljiva iskustva. Veliki su optimisti i prilično samouvereni, zbog čega misle da mogu svakoga očarati, pa čak i osobe koje im nisu dostupne. Naivne su prirode i u svima vide dobro pa često ulaze u veze s ljudima koji ih ne cene i ne mogu usrećiti.

Ribe

Ribe su kreativne i tople, ali vrlo često odvojene od stvarnosti. U stalnoj su potrazi za partnerom pa se često zaljube u osobu koja ne pokazuje za njih nikakav interes. Obično gledaju svijet kroz ružičaste naočare i pripisuju drugima nepostojeće osobine, što na kraju dovodi do razočaranja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.