Da li ste znali da znak u kojem ste rođeni može mnogo reći o tome kako upravljate novcem? Astrolozi smatraju da su neki znakovi Zodijaka dobri s novcem, a drugi nikako ne znaju njime raspolagati. Saznajte koji znakovi najbolje upravljaju finansijama.

Bik

Bikovi marljivo rade i uvek nastoje da ostvare štednju. Oni pre svake kupovine sve proučavaju i traže najbolje ponude, a ako nisu sigurni da će nešto moći da plate, radije će se suzdržati od kupovine. Uvek imaju čvrsto postavljene finansijske ciljeve i to im pomaže da se osećaju sigurnima u pogledu novca.

Devica

Device su vrlo praktične i detaljne kada je u pitanju rešavanje životnih problema, a pogotovo kada je reč o novcu. One nikada ne srljaju u novu kupovinu ili ulaganje. Pre ikakvog troška sve pomno istražuju i analiziraju kako bi bile sigurne da će dobro proći.

Znaci koji najbolje znaju sa novcem
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije imaju odlične instinkte kada je reč o novcu. Oni uvek istražuju nove načine ulaganja i inteligentnog upravljanja finansijama. Pritom su spremni i na rizike, ali čak i ako izgube nešto novca, to će nadoknaditi idućim pametnim investiranjem. Imaju dobar nos za zaradu i znaju prepoznati obećavajuće prilike.

Rak

Rakovi žele biti finansijski stabilni. Oni naporno rade jer žele imati dobre prihode, ali znaju i uživati u zarađenom novcu. Nastoje da uvek imaju nešto ušteđevine za hitne slučajeve, a na ovu su listu dospeli i zbog toga što izbegavaju nepotrebne troškove i pametno ulažu novac, piše Index.hr.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.