OVAN

Januar donosi povoljne aspekte Ovnovima, Jupiter ulazi u vaš znak i pokreće pozitivnu atmosferu u vezi i braku. Imate priliku da izgradite stabilan odnos sa partnerom, uživajte u idiličnom zimskom mesecu. Slobodne Ovnove očekuje miran mesece, uživate u pažnji koju dobijate od okoline ali trenutno niste fokusirani na ljubav. Kraj meseca možete vam doneti novo poznanstvo, osoba pred vama biće nesvakidašnjih interesovanja što vas može zainteresovati.

Ovnovima januar donosi promene na poslovnom planu, mnogi Ovnovi promeniće posao u prvoj polovini meseca. Iznenada preko prijatelja i poznanika možete doći do posla koji dugo želite, položiti važne testove i pokazati se kao savršen kandidat za predstavljenu poziciju. Ovnovi koji ostanu na starom poslu razmišljaju o odlasku u inostranstvo. Zadovoljni ste finansijskom situaciom, nema većih promena na ovom polju.

Dobro se osećate.

BIK

Jupiter u Ovnu vam ne prija, stvara pometnju u međuljudskim odnosima i generalno nemate strpljenja za svoje okruženje. Nemojte ulaziti u konflikt, pokušajte da se smIrite i oslobodite negativne energije uz fizičku aktivnost. Partner pokušava da istoleriše vašu nervozu, dragi ljudi se trude da vam ugode pokažite im zahvalnost. Slobodni Bikovi vreme provode sa prijateljima i rođacima, generalno gledano nema većih promena na ljubavnom planu, piše mogujatosama.rs.

Potreban vam je odmor, ukoliko se pruži prilika za putovanje iskoristite je. Nemojte mnogo razmišljati o poslovnim saradnicima, došlo je vreme da zastupate svoje interese. Najbolje bi bilo da prvu polovinu meseca iskoristite za druženje, odmor i kvalitetan san. Januar vam ne donosi velike poslovne prilike i promene, tako da možete da se posvetite sebi. Pokušajte da odolite impulsivnim kupovinama.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

mesečni horoskop za januar 2023
Shutterstock 

BLIZANCI

Blizance očekuje miran mesec, fokus je na druženju sa bliskim rođacima. Vas je u potpunosti osvojila praznična euforija, a mnogi Blizanci razmišljaju o proširenju porodice. Očekuje vas idilična atmosfera u okviru doma. Slobodne Blizance može kontaktirati osoba iz prošlosti, priznaće vam svoje greške i insistirati na novoj šansi. Na vama je da procenite da li priča iz prošlosti ima produktivnu budućnost. Razmislite dobro!

Na početku januara Sunce u Jarcu traži od vas da budete organizovani, napravite jasne planove za budućnost. Iskoristite prvu polovinu januara za definisanje ličnih ciljeva koji će vam u 2023. godini doneti prosperitet.Drugu polovinu meseca mnogi Blizanci provešće aktivno, na kraćim poslovnim putovanjima. Nećete biti vezani za klasično radno mesto, što će vas inspirisati. Oćekuje vas zadovoljavajuće finansijsko stanje.

Ostanite istrajni, vašem telu prija fizička aktivnost!

RAK

Vaša romantična strana ličnosti izlazi na površinu, uživate u svakom trenutku provedenom sa partnerom. U fokusu će vam biti dragi ljudi, želite da ih iznenadite i ulepšate prazničnu atmosferu. Povoljan je period za ulazak u ozbiljnu vezu, nema razloga za nesigurnost. Januar je mesec koji od vas traži da budete hrabri i da osvestite ljubav prema sebi i ugodite svom telu i umu. Uživaje u prijatnim astrološkim aspektima!

Vaš fokus nije na poslovnim aktivnostima, želite da odložite važne obaveze za februar. Očekuju vas nesporazumi sa kolegama, pokušajte da smirite napetu situaciju. Prve dve nedelje januara biće mirne, ali vam druga polovina meseca donosi nove poslovne obaveze i većina neće uspeti da ih odloži za februar ma koliko želeli. Pokušajte da se skoncetrišete, fizička aktivnost vam može pomoći kao i boravak na svežem vazduhu pre odlaska na posao.

Izbegavajte alkoholne napitke.

LAV

Opustili ste se u toku praznika i odmorili od zahtevnih poslovnih obevaza. U prvoj polovini januara većina Lavova biće usresređena na kućne poslove i porodične odnose. Druga polovina meseca slobodnim pripadnicima znaka može doneti promene, ulazak u neobaveznu vezu ili prolazan flert. Zauzeti Lavovi zadovoljni su odnosom sa partnerom, ne želite promene, uljuljkani ste u zajedničkoj svakodnevnici.

Vaša energija nije kao u prethodnim mesecima što primećuju poslovni saradnici, ovo je prolazan period u kom se radije treba posvetiti sebi. Vašem telu nedostaje fizička aktivnost, što utiče na koncetraciju. Ostanite fokusirani na važne projekte, sitne poslove ostavite za drugu polovinu meseca. Nema većih promena na finansijskom planu tokom januara 2023. godine.

Umorni ste, osećate bol u kičmi usled nakupljenog stresa.

DEVICA

Pred Devicama je nešto mirniji mesec u poređenju sa decembrom ali Retro Mars i dalje deluje na vas. Nemojte ulaziti u konfliKt sa bliskim ljudima, nećete moći da izrazite osećanja na pravi način, vaše reči mogu biti pogrešno protumačene. Pred slobodnim pripadnicima znaka je mesec u kojem se susreću sa novim poslovnim izazovima, u fokusu vam nije ulazak u vezu i generalno stupanje u kontakt sa novim osobama. Uživajte u svom solo statusu.

Očekuju vas novi poslovni izazovi, mnogi će se odlučiti za dodatan honorarni posao. Ukoliko honorarni posao shvatite ozbiljno on može prerasti u osnovu profesiju u narednim mesecima. Povoljan je period za rast i razvoj u karijernom smislu, iskoristite ga hrabro. Lagano izlazite iz finansijske krize, osećate se rasterećenije i pozitivnije.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

VAGA

Pred Vagama je harmoničan januar, imate priliku da pokažete partneru da se ponosite njegovim poslovnim uspesima. Nemojte kriti oduševljenje! Izbegavajte neobavezan flert, može narušiti stabilnost vaše veze što ćete kasnije teško popraviti. Radije se fokusirajte na hobije, nemojte dokazivati svoju vrednost neobaveznim flertovanjem. Slobodne očekuje zanimljiv mesec koji će iskoristiti za izlaske i druženje sa ljudima koje dugo nisu videli.

Vi maštate o boljoj poslovnoj poziciji, želite da pretvorite hobi u primarni posao ali je za to potrebno vreme. Prihvatite činjenicu da poslovni uspesi ne stižu preko noći, potrudite se da ostanete disciplinovani u svakodnevnici. Očekuje vas bolja materijalna situacija, imate priliv novca iz inostranstva. U prvoj polovini januara možete uživati u kupovini poklona za drage ljude.

Nemojte odlagati preventivne preglede!

horoskop za januar 2023
Freepik/gpointstudio 

ŠKORPIJA

Dostižete stabilnost kojoj dugo težite kada su u pitanju međuljudski odnosi. Imate priliku da obnovite kontakt sa daljim rođacima i dragim ljudima koje dugo niste videli. Uživajte u prazničnoj atmosferi, koja će za mnoge od vas trajati sve do samog kraja januara. Vi ste se zaista opustili! Partner vas podržava i trudi se da vam ugodi, tako da se svakodnevno osećate prijatno. Očekuju vas sitne popravke u kući, za koje ćete biti odgovorni.

Fokus nije na poslovnim planovima, želite da se opustite i odmorite. Tokom januara pružiće se prilika da pomognete bliskoj osobi da dođe do povoljne poslovne pozicije. Ovakav potez će biti cenjen u godinama pred vama! Mnoge Škorpije organizovaće putovanje u drugoj polovini januara, kratak odmor podstaknuće u vama kreativnu energiju.

Zdravstveno stanje je savršeno.

STRELAC

Venera izlazi iz sazvežđa Jarca u prvoj nedelji januara što u vama budi kreativnu energiju. Strelčevi imaju priliku da se posvete svojim hobijima i uključe partnera u kreativni rad. Januar je miran mesec koji će vam doneti pozitivnu energiju u odnosu sa dragim ljudima. Slobodni imaju priliku da upoznaju kreativnu i dinamičnu osobu, koja će ih inspirisati tako da se zauzmu za sebe. Pred vama je povoljan period za ulazak u vezu.

Fokusirani ste na lične planove i želje, poslovne aktivnosti odrađujete motorički i niste preterano opterećni poslom. Prija vam radna atmosfera, imate formirane radne navike zahvaljujući kojima vam ostaje dosta slobodnog vremena. Iskoristite januar za rad na sebi, na različitim životnim poljima. Imate podršku svojih saradnika.

Ojačajte imunitet, nemojte preskakati obroke.

JARAC

Januar je tradiconalno rezervisan za druženje sa prijateljima i rodbinom, uživajte u prazničnoj čaroliji! Nema većih promena na ljubavnom planu, pred vama je period mira i imate priliku da uživate u svakodnevnici. Slobodni Jarčevi u prvoj polovini meseca mogu osetiti usamljenost, želju za ulaskom u vezu. Nemojte biti bezopleti, osvestite prednosti solo života i dobro upoznajte osobu koja vam se dopada pre nego što stupite u vezu.

Stabilna poslovna atmosfera očekuje pripadnike znaka, nema većih promena na poslovnom planu. Fokusirani ste na privatni život i trudite se da ne ulazite u konflikt sa poslovnim saradnicima i završite svoje obaveze u skladu sa rokovima. Očekuju vas manje osilacije kada su finansije u pitanju, moguća je manja kriza ukoliko budete trošili novac bez plana u prvom deluju januara.

Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

VODOLIJA

Sunce ulazi u znak Vodolije što vam pruža priliku da se rešite starih obrazaca ponašanja i postanete produktivniji u svakodnevnici. Očekuju vas romantični trenuci sa partnerom, uživajte u zajedničkom vremenu i stvarajte planove koji će vam obezvediti blistavu budućnost. Slobodnim Vodolija smeši se ljubav, imate priliku da započnete vezu sa osobom koja se već duže vreme trudi da vas osvoji. Uživajte u januaru!

Vama je potreban kratak predah od užurbane svakodnevnice i poslovnih obaveza. Ukoliko se pruži prilika iskoristite prvu polovinu meseca za odmor i dobro se naspavajte. U drugom delu meseca očekuju vas novi poslovni izazovi. Moguća je poslovna ponuda koja će u vama podstaknuti kreativnost, tako da je rado prihvatite. Nema većih promena na finansijskom planu.

Akcenat je na vašem psihičkom zdravlju, moguće su nagle promene raspoloženja.

RIBE

Pred Ribama je produktivan mesec tokom kojeg imate priliku da izgladite odnose iz prošlosti, sa prijateljima ali i daljim rođacima. Insistirajte na konstruktivnim razgovorima i ostanite usresređeni na konkretna rešenja, koja će vam obezbediti srećnu budućnost. Slobodne Ribe su fokusirane na sebe, trenutno ne želite da menjate ljubavni status. Zadovoljni ste životom kakav vodite.

Moguća je nestabilnost na finansijskom polju, zato nemojte trošiti novac olako. Dobro se organizujte da bi vam ostala veća količina novca za drugi deo januara. Nema većih promena na poslovnom planu, očekuje vas miran mesec. Mnogi od vas maštaju o novom poslu ali trenutno nema većih promena, strpite se do proleća.

Stabilno zdravstveno stanje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.