Pogledajte šta vam donose zvezde tokom decembra 2022. i proverite da li ste na listi onih kojima astrologija i astrološke prognoze idu "na ruku" do kraja meseca.

OVAN

U decembru će Ovnovi moći uspešno da završe ono što su započeli. Zvezde ih savetuju da iskoriste ovu šansu, jer druga još dugo neće biti predstavljena. Mnogi Ovnovi će dobiti neočekivane ponude na koje vredi pristati. Sreća će pratiti one koji rade sa ljudima. U roku od mesec dana, vaš autoritet na poslu se može povećati. Ovo treba iskoristiti za napredovanje na lestvici karijere. Nemojte zanemariti savete prijatelja, kao i njihove ideje za poboljšanje finansija. Krajem meseca postoji rizik od sagorevanja od previše obaveza. Ne pokušavajte da uradite sve odjednom, odredite prioritete i uradite samo najvažnije. Očekuje vas praznična atmosfera, poklone za najdraže birajte sa puno ljubavi, piše Sensa.

BIK

Decembar će za Bika biti mesec neočekivanih otkrića. Vreme će pokazati koje promene su dobre, a koje ne. Sudbina će krajem 2022. godine velikodušno podeliti poklone, za vas će takav poklon biti prilika da drastično promenite svoj život. Na putu u svetlu budućnost, Bik će biti primoran da donosi teške odluke. Drugačije je nemoguće: novo možete pustiti u svoj život samo oslobađanjem prostora od starog. Ako se ne fokusirate na nebitne stvari, uspećete da uveliko poboljšate svoj životni standard. Kraj meseca doneće prijatna dešavanja u oblasti komunikacija. Bikovi će da uspostave davno prekinutu komunikaciju ili upoznaju nove prijatelje koji će dugo ostati bliski. U poslednjoj nedelji decembra, mogući su romantični sastanci.

BLIZANCI

U decembru će Blizance potpuno zaokupiti predpraznična gužva. Ostale stvari i brige će otići u drugi plan. Predstavnici znaka će živeti u iščekivanju čuda, ali nećete dugo čekati. Neko će dobiti ispunjenje starog sna, neko - puno malih, ali prijatnih slučajnosti u svakodnevnom životu, neko - dugo očekivani sastanak sa svojom srodnomdušom. Zvezde kažu da će svi Blizanci imati sreće, ali najviše oni koji nisu potisnuli svoju kreativnost. Krajem meseca, Blizance očekuje mirna porodična nedelja. Kada se pojave problemi, možete da se nosite sa svim nevoljama i ne dozvolite im da oboje vaš svet u sivo.

RAK

Život Rakova u decembru će direktno zavisiti od njihovog raspoloženja. Takođe će odrediti većinu donetih odluka. I u tome postoji određena opasnost: zvezde upozoravaju da zaključci izvučeni iz emocija i impulsa mogu dovesti do neuspeha velikih ideja. Važno je da negujete pozitivan duh, ali i uspostavite balans između uma i srca. Sredina meseca obećava značajne promene u vašem ličnom životu. Prema astrolozima, oni će biti neočekivane. Na planu karijere sve će biti stabilno i ceniće se vaš trud i sposobnosti. Biće i velikih finansijskih dobitaka. Vaš zadatak je da ih pametno potrošite, ulažući u dugoročne kupovine.

LAV

Lavovi u decembru će morati da budu strpljivi: neće svi događaji ispasti obaš onako kako biste želeli. A vaš temperament i želja da dobijete sve odjednom mogu u velikoj meri da uzdrmaju ionako nestabilnu ravnotežu. Vaši najbolji prijatelji treba da budu taktika i strategija. Zapamtite da je bolje ići malim koracima ka cilju nego skoro dobiti ono što želite i izgubiti sve. Celokupnu sliku će izvući lični život. Na polju ljubavi moguće su pozitivne promene. Decembar je povoljan za obnavljanje romanse, povoljan odnos sa srodnom dušom, kao i planiranje preseljenja i zajendičke porodice.

DEVICA

U decembru Devicu očekuje rast na polju karijere i bolje samopouzdanje. To će ih učiniti istrajnijim u postizanju svojih ciljeva. U prvoj polovini meseca moraćete da rešavate suštinski važna pitanja i donosite teške izbore. To se ne može izbeći, a vaša odluka će odrediti događaje za nekoliko meseci unapred. Sredina decembra doneće uspeh Devicama čije su profesije vezane za umetnost ili kreativnost. Inspiracija će vam omogućiti da dostignete neviđene visine u svom omiljenom poslu. Ljudi oko vas će ceniti vaš rad. Ali najveća nagrada za vas biće osećaj zadovoljstva. Kraj decembra je povoljan za ažuriranje garderobe i kupovinu poklona. Ne zaboravite na voljene, jer poseta i znaci ljubavi mogu puno doprineti vašoj porodici.

VAGA

U decembru počinje sudbonosni period za Vagu. Svaka akcija i odluka ovog meseca, poput efekta leptira, povlači za sobom niz određenih događaja. Shvatajući ovo, na neki način ćete se osećati kao stvaralac. Ali imajte na umu da vas očekuje puno iznenađenja i da u svakom trenutku možete proizvesti nepredvidiv rezultat. Vaša aktivna pozicija će dovesti do značajnih promena u odnosima sa drugima. Preispitaćete svoje ideale. Zbog toga neprijatelji mogu postati prijatelji, čeka vas pomirenje i poboljšanje mnogih odnosa. Ovaj trend će uticati i na lični život. Velika je verovatnoća da ćete videti ljubav u onima koje ranije niste primetili. Na kraju meseca pokušajte da nađete vremena za sebe. Zabavite se, radite na sebi, razvijajte se i to će vam doneti radost na više polja.

ŠKORPIJA

Početkom decembra Škorpije će osetiti nedostatak pozitivnih emocija. Možete se osetiti pomalo usamljeno i ignorisano, pokušajte da se rasteretite i delegirate deo posla. Mogući su umor i nedostatak energije. Izbegavajte sukobe sa najbližim okruženjem, kao i tračeve i intrige. Druga polovina decembra za Škorpije biće uspešnija od prve. Većina prijatnih događaja očekuje nas u ovom periodu. Konačno ćete pronaći lični smisao u životu i osetiti pravu sreću. Harmoniju i mir treba tražiti u krugu rođaka i prijatelja.

STRELAC

Za Strelce, decembar će biti mesec zabave i razonode. Praznici će početi od prvih dana i zaista ćete imati razloga za slavlje. Prva dekada meseca obećava uspešan završetak radnih projekata, uspešne transakcije i povremene pobede. Ovo je upravo period kada možete sve staviti na kocku - i pobediti. Do sredine meseca bićete umorni od raznih događaja i želećete predah. Kratka putovanja i promena mesta oko novogodišnjih praznika prijaće vam maksimalno. Između vreve i usamljenosti, ne zaboravite na životne poslove. Posle 20. decembra dolazi povoljno vreme za učenje. Ako želite da idete na kurseve napredne obuke ili čak da promenite profesiju, slobodno delujte. Znanje vam donosi obilje novih mogućnosti.

JARAC

Decembar će za Jarčeve biti mesec ćutanja i razgovora. Sada nastaje mirna atmosfera u kojoj možete da se smirite i polako se pripremate za praznike. Sredinom meseca predstavnici znaka moraće da izađu iz senke na duže vreme i reše niz pitanja koja su dugo odlagana za kasnije. Moguće je da ste usamljeni i da će vam trebati pažnja najbližih. Da biste obnovili komunikaciju, važno je da budete iskreni. Otvorenim srcem možete privući osobu koja vam se dopada. Krajem decembra Jarčevima će biti teško da pronađu balans između svoje liste želja i onoga što je zaista neophodno. Možete da potrošite više nego što zaradite, a malo kasnije shvatite da je ono što ste dobili bio višak.

VODOLIJA

Zvezde savetuju Vodoliji da naprave jasan plan za decembar. Sve što može da se desi desiće vam se. A samo planiranje će pomoći da se izbegnu sagorevanje i nervoza. Glavni razlog za vaše emocije biće osećanja prema voljenim osobama. Bskočićete u nove stvari pre nego što završite stare, a posle nekoliko nedelja to može dovesti do pravog haosa. Harmoniju će vam doneti bavljenje onim što volite, ako, naravno, nađete vremena za to. Posvetićete se i hobijima, ali pazite da ne preterate i ne zanemarite druge obaveze. Na polju finansija u decembru će sve biti dobro. Moguće je da ćete se rešiti starih dugova, kao i privući nove izvore prihoda.

RIBE

Decembar će biti najsjajniji mesec u godini za Ribe. Očekuju vas trenuci koje ćete da pamtite za ceo život. Zvezde ističu da nas očekuju sjajne ljubavne veze. Porodične Ribe očekuju briga i toplina. Slobodne Ribe će upoznati osobu zbog koje će se osećati posebno i jedinstveno. Sredina decembra je povoljna za sve vrste eksperimenata. Nemojte se plašiti da se okušate u novim poljima. Ovo će vam doneti zadovoljstvo, uspeh i priznanja. Krajem meseca moguće je da ćete morati da donesete važnu odluku. Budite hrabri - sreća je uvek na strani hrabrih.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.