Za neke će 2023. biti godina kada će im sve ići od ruke. Drugima, ako je sudeći po astrološkim prognozama neće ići sve tako glatko. Tako će pojedini znaci u 2023. biti baš "široke ruke", te će im biti teže da uštede novac. Preteraće i bacaće novac na svakakve gluposti. Prioriteti u životu biće im nova iskustva, putovanja, avanture ili hobiji na koje će potrošiti mnogo novca. Zbog rasipničkog ponašanja, ovi znakovi bi mogli imati finansijskih problema 2023. godine.

Ovan

Ovan će biti prilično rasipnik 2023. Neće im biti stalo do sigurnosti ili udobnosti jer će im biti važnije da dožive nova i nezaboravna iskustva. Trošit će na koncerte, izlete, izlaske, barove i restorane gde će ostavitiI i poslednji dinar. Oni će uživati u životu i neće želeti da se odreknu ničega, ali to će uticati na stanje na njihovom računu.

Vaga

Ni Vaga neće biti štedljiva. Iako neće loše zarađivati, a postoji i mogućnost zarade od osiguranja ili nasledstva, potrošiće previše. Biće izuzetno velikodušni prema sebi, svojoj deci i partneru. Oni će sebe i svoje najmilije počastiti svim vrstama skupih stvari, gedžeta, putovanja i jedinstvenih iskustava, ne pitajući za cenu.

Vodolija

Vodolije će često pozajmljivati novac od prijatelja ili rođaka. Neće biti zadovoljni svojim primanjima, pa će tražiti drugi posao. Čak i ako imaju sreće da pronađu dobro plaćenu, novac neće dugo ostati u njihovim rukama. Čim nešto zarade, odmah će razmišljati o zemljama koje mogu da posete i gedžetima koje mogu da kupe. Mnogi će se baviti preuređenjem kuće, što će koštati prilično skupo

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.