Ako se zvezde pitaju, svako ima svoju srodnu dušu u skladu sa svojim horoskopskim znakom. Evo tačno koje.

Ovan i Vaga

Ljude rođene u znaku Ovna i Vage vodi srce, a ne glava, zato se odlično slažu. Ono što bi moglo da bude problem je to što Ovan voli da čuva svoju nezavisnost, dok je Vaga više sklona tome da se vezuje. Zajedno čine dobru kombinaciju.

Bik i Škorpija

Oba ova znaka su tvrdoglava i spremna na borbu do poslednje kapi znoja. Zato su odličan spoj, jer međusobno inspirišu i izazivaju jedno drugo a pomirenje na kraju uvek ispadne dobro.

Blizanac i Strelac

Ova dva horoskopska znaka su jedan drugom predodređeni. Odlična su kombinacija jer jedan drugom hrane znatiželju, vole da putuju i spremni su da izgrade kuću, porodicu i život na kom bi mnogi mogli d aim pozavide.

Najbolja ljubavna kombinacija za svaki znak
Shutterstock 

Rak i Jarac

Rak je jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka, oni su veoma osetljivi, a sa druge strane Jarac je hladan. I to je ono što ih spaka. Rak je jedini koji može Jarca da nauči da voli...

Lav i Vodolija

Dva najkreativnija znaka Zodijaka prosto hrane jedan drugom krativnost kroz umetnost, muziku, način oblačenja... Jedan drugog podstiču, a oba znaka traže podsticaj i zato se savršeno uklapaju.

Devica i Ribe

Devica ili Riba, ko je pouzdaniji u ovoj kombinaciji? Ribe su prepune ideja, ali nemaju snage i praktičnu sposobnost da ih ostvare, zato je tu Devica. To je super kombinacija u kojoj su obe strane na dobitku.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: novosti