Počela je vladavina Jarca, znaka poznatog po ozbiljnom pristupu životu. Njegova vladavina traje od 22. decembra do 20. januara, a taj period biće obeležen uzbuđenjem zbog početka nove godine, nakon čega sledi naglo otrežnjenje i povratak u stvarnost. Ove godine vladavinu Jarca obeležiće retrogradno kretanje Merkura, a ovim znakovima stižu nevolje.

Ovan

Ovnovima će vladavina Jarca biti prilično stresna zbog nepredvidivih poslovnih zbivanja. Osećaće da se mnogo toga odvija izvan njihove kontrole, a spoznaja da ne drže sve konce u rukama ispunjavaće ih nervozom. Iako će imati velike poslovne apetite, ovo nije vreme za dramatične odluke. Trebaju biti strpljivi i iskoristiti ovo razdoblje za planiranje buduće strategije.

Šta donosi vladavina Jarca?
Shutterstock 

Rak

Pred njima su nesporazumi u bračnom i porodičnom životu. Osećaće da ih bližnji ne razumieu pa će često inicirati svađe, a suzama i ucenama pokušati da dođu do onoga što žele. Trebali bi se suzdržati od naglih reakcija i odluka koje bi mogle imati dalekosežne posledice. Samci bi trebali da paze da ne nasednu na čari neiskrene osobe.

Vaga

Vage će se žaliti na promenljive novčane prilike, a za to će biti same krive. U narednim danima trošiće nemilice na zabavu, izlaske, hranu i putovanja pa bi se početkom iduće godine mogle naći u nezavidnom položaju. Najviše će ih frustrirati prigovaranje članova porodice pa će svađe biti učestale. Mnoge će posegnuti za hranom i pićem kako bi se oraspoložile, ali to bi im moglo ugroziti liniju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.