SVI poznajemo ljude koji nikad ništa ne opraštaju niti zaboravljaju. Njihov krajnji cilj u životu je osvetiti se onima za koje misle da su ih povredili i navesti ih da plate za ono što su im učinili. Prema astrolozima, ovo su horoskopski znakovi koji uvek traže osvetu.

Škorpija

Škorpije pamte svaku uvredu i nepravdu koja im je nanesena i nikada ne opraštaju. Ako ih povredite, budite uvereni da će vam se kad-tad osvetiti. Ponekad pripremaju osvetu mesecima, pa i godinama, jer čekaju idealan trenutak da je sprovedu u delo i ubodu tamo gde najviše boli.

Ovan

I Ovnovi su prilično osvetoljubivi. Ne opraštaju lako ljudima i veruju da trebaju vratiti onome ko ih je povredio. Za razliku od manipulativnih Škorpije, oni nemaju volje ni strpljenja mesecima planirati osvetu. Ovnovi su impulsivni i reaguju u trenutku pa je takva i njihova osveta - brza i eksplozivna, piše index.hr.

Jarac

Ni Jarčevi nikada ne propuštaju priliku za osvetom. Ako ste im napravili nešto nažao, oni će se pobrinuti da vam zagorčaju život i neće se zaustaviti dok ne ostvare cilj. Jarci se osvećuju sa stilom, bez nepotrebnih izliva emocija, jer smatraju da svatko treba dobiti ono što je zaslužio.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.