Ovan

Godina 2023. je vreme za odlučnu akciju. Prestanite da odlažete ozbiljne stvari. Pozovite svoju srodnu dušu da pređe na novi nivo odnosa i ne plašite se odgovornosti. Do leta 2023. shvatićete da ste napravili pravi izbor.

Bik

U 2023. Bikovi uopšte neće želeti da razmišljaju o ljubavi. Previše obaveza na poslu i oko kuće će preuzeti na svoja pleća. Međutim, zvezde obećavaju neumornim radnicima velikodušnu porciju prave romantike. U proleće 2023. druga polovina će vas iznenaditi neočekivanim talasom ljubavi i nežnosti, pripremajući vam prijatno iznenađenje. Opustite se, konačno, i dozvolite sebi da uronite u atmosferu ljubavi, piše lepota i zdravlje.

Blizanci

U maju 2023. magnetizam Blizanaca će im pomoći da privuku pažnju jedne veoma zanimljive osobe. Pokažite sav svoj šarm da biste sklopili obećavajuće poznanstvo. Ako se pokažete kao ozbiljna i odgovorna osoba, romansa se do jeseni može razviti u nešto više.

Rak

Početkom 2023. godine, Rakovi se mogu prevariti sklapanjem zanimljivog, ali prolaznog poznanstva. Ne trošite energiju na neozbiljne veze, jer ćete uskoro doživeti razočarenje. Ali do leta 2023. zvezde će u vaš život dovesti veoma osobu sa kojom postoji šansa da izgradite jaku vezu.

Veliki ljubavni horoskop za 2023 godinu
Shutterstock 

Lav

Početkom 2023. Lavovi u vezi će proći kroz zaista težak ispit osećanja. Iskušenja će vas čekati na svakom koraku. Pazite da ne idealizujete voljenu osobu. Kada vam veo padne sa očiju, shvatićete da definitivno nije bolje pronaći bilo kakvu drugu polovinu. Ali test snage veze dovešće Lavove do ideje da su apsolutno srećni u trenutnoj zajednici.

Devica

Obratite pažnju na svoju srodnu dušu ako ne želite da dočekate novu godinu u lošem raspoloženju. Sukob na osnovu nedostatka pažnje nije daleko. Naredne godine Device bi mogle da ojačaju svoju vezu ozbiljnije shvatajući želje voljene osobe. Preispitajte svoj stav prema nekim stvarima sada da biste ojačali svoj brak.

Vage

Solo Vage će doživeti ozbiljno ljubavno poznantvo na jesen 2023. Ne pokušavajte da odnos dovedete u status „sve je ozbiljno“, jer postoji velika verovatnoća da ćete doživeti razočarenje. Uživajte u osećaju zaljubljenosti i dozvolite sebi malo neozbiljnosti.

Škorpija

U zimu 2023. Škorpije će promeniti svoje životne principe i početi da razmišljaju srcem, a ne glavom. Stvar je u tome što će se u njihovom životu pojaviti veoma važna osoba. U vašoj je moći da razvijete ozbiljno poznanstvo i konačno promenite svoj solo status. Ako se ponašate korektno i pokažete lični interes, zvezde obećavaju uspeh.

Strelac

Teška odluka će pomoći Strelcima da shvate koliko su pogrešili u svojim životnim principima i sada želite da ispravite situaciju. Nemojte ćutati, već recite voljenoj osobi sve o svojim osećanjima. Do jeseni 2023. situacija se može promeniti na bolje, a vi ćete dobiti drugu šansu.

Jarac

U 2023, zvezde obećavaju Jarčevima promenu ličnog statusa. Dobar je trenutak da shvatite ozbiljnost veze. Ako priznate svoja osećanja, možete bezbedno da planirate venčanje. Inače, savet je da je venčanje bolje održati na jesen 2023. godine.

Vodolija

Nezavisnost Vodolija će biti zaista testirana kada sretnu veoma važnu osobu na svom sledećem usamljenom putovanju. Nemojte se zavaravati i priznajte da ste dugo sanjali o osnivanju porodice. 2023. zvezde će poslati srodnu dušu Vodoliji, koja će moći da razume i prihvati njihovo slobodoljubivo i tvrdoglavo raspoloženje. Ne propustite svoju šansu!

Riba

Oduvek ste voleli da idealizujete situacije, ali sada ste pogrešili. Zvezde ne savetuju da se držite osobe koja vam se čini veoma pogodnom. Pustite vezu koja je davno prekinuta i pripremite se da se suočite sa svojom sudbinom. U leto 2023. Ribe će sklopiti novo poznanstvo koje će doneti mnogo sreće i romantike u njihove živote.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.