Mladi Mesec koji će se odviti u petak, 23. decembra, ukazuje na promene i nove početke. Kada je u znaku Jarca, to zahteva zrelost, organizovanost i osećaj odgovornosti. Stavlja u prvi plan naše ambicije i pomaže nam da pronađemo put do cilja. Budući da se događa krajem godine, ovaj mladi Mesec podstiče nas da donesemo odluke koje će nam obiežiti početak iduće godine.

Mladi Mesec je idealan za okretanje nove stranice. Daje nam hrabrost da maksimalno iskoristimo svoje potencijale. Sada je pravi trenutak da odbacimo štetne obrasce ponašanja iz proteklog razdoblja i uplovimo u novu godinu ispunjeni optimizmom i nadom u bolje sutra. Ovaj Mesec će uticati na sve, ali najviše na četiri znaka Zodijaka...

Ovan

Razmišljaćete o svom poslovnom statusu i izgledima za napredovanje. Ako niste zadovoljni smerom u kojem se vaša karijera kreće, razmatraćete druge opcije. Želite da vas cene i da budete uspešni u onome što radite pa ćete doneti važne odluke vezane za posao i karijeru, piše Index.hr.

mlad mesec 23 decembra uticaće na 4 znaka
Shutterstock 

Rak

Naglasak će biti na odnosima s okolinom. Ako ste sami, ljubav vam kuca na vrata. Vezani će poželeti da dovedu odnos s voljenim na viši nivo pa će se mnogi parovi veriti ili odlučiti na zajedničko useljenje. U poslovnom smislu ovo je razdoblje povoljno za nove saradnje i partnerstva.

Vaga

Usredotočićete se na potrebe porodice i ukućana. Mogli biste doneti odluku o rešavanju stambenog pitanja, dok će se neki odlučiti na preuređenje doma. Novčane prilike su promenljive pa se nemojte zaletati u nove troškove dok ne procenite hoćete li ih moći da ih podnesete. Mesec u Jarcu uči vas strpljenju i skromnosti.

Jarac

Mladi Mesec u vašem znaku podstaknuće vas da budete hrabriji. Shvatićete da se morate odvažnije boriti za svoje želje i ciljeve. Porast samopouzdanja podstaknuće vas da se nametnete i dobijete ono što želite, a odluke koje donesete u ovom razdoblju pokazaće se dugoročno povoljnima. Ovo je vreme novih ljubavnih i poslovnih početaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.