Postoje ljudi koji su vrlo oprezni kada su u pitanju emocije. Teške su naravi, zatvoreni i ne opuštaju se lako pa je veza s njima uvk puna izazova. S vremenom se možda i mogu opustiti, ali njihova ličnost se ni tada ne menja previše. U astrologiji se smatra da je najteže biti u vezi s ova četiri znaka.

Devica

Device je najteže voleti. To je zbog njihove samostalne prirode i nesposobnosti da se otvore ljudima. Vezama pristupaju analitički, a ne romantično, što ih čini distanciranima i teškima za zajednički život. One se oslanjaju na sebe i uverene su da ne trebaju nikoga. Ako s vremenom uspeju steći poverenje u partnera, otvoriće se ljubavi.

Horoskopski znaci sa kojima je teško biti u vezi
Freepik/drobotdean 

Škorpija

Škorpije su zatvorene i nemoguće ih je pročitati, zbog čega je prilično teško shvatiti što žele od veze. Njihov se partner može svojski truditi ugoditi im, ali osećaće da nikako ne može zadovoljiti mračnu Škorpiju. Nestabilni su u svojim emocijama, što dovodi do toga da su u jednom trenutku strastveni, a već u idućem hladni kao led, piše Index.hr.

Vodolija

Vodolije su suzdržane i rezervisane i nemoguće ih je najerati da se otvore. Ne vole da pokazuju slabosti, a svesni su da ih ljubav može dovesti u ranjivi položaj. Zatvoreni su i ne žele da pokazivaju emocije pa im je teško da nekoga puste u svoje srce. Treba im osoba kojoj će moći neizmerno da veruju pre no što joj se prepuste.

Jarac

Jarčevima je njihova praktična priroda glavna prepreka u pronalasku ljubavi. Svakom odnosu pristupaju kao poslovnoj transakciji, što ne ostavlja puno prostora za ljubav. Teško ih je naterati da otvore srce, zbog toga će se partner uvek pitati oseća li Jarac išta prema njemu ili je ušao u vezu jer je zaključio da je to praktičan i isplativ potez.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.