U četvrtak, 8. decembra pun Mesec obasatće nebo. Budući da će biti u zagrljaju s retrogradnim Marsom, pripremite se na lažne informacije i netačne detalje koji mogu dovesti do sukoba. Ovaj pun Mesec može ukazivati na pogrešno usmerenu ljutnju i agresiju, posebno kroz reči i komunikaciju. Emocije su obično uzburkane tokom punog Meseca pa će biti važno da pripazite na svoje reči, piše Index.hr.

Budući da se odvija u Blizancima, poslednji pun Mesec u godini naglasiće želju svakog znaka Zodijaka da prigrli ono što još ne zna ili ne razume jer Blizanci se nikada ne boje da postave pitanja. Kako se 2022. bliži kraju, ostalo je još mnogo nesređenih stvari koje treba rešiti pre nego što sat otkuca ponoć. Ova će nepredvidiva, radoznala energija najviše uticati na ove znakove:

Blizanci

Potražiće odgovore na pitanja koja se tiču njih samih i njihovog identiteta. Način na koji će komunicirati i koristiti svoje reči drugima će možda biti nejasan ili nepredvidiv pa će i tačnost informacija koje dobiju biti upitna.Trebalo bi da budu otvoreni za promene u zadnji čas, posebno kada su u pitanju detalji.

pun mesec 8 decembra donosi haos na mnogim poljima
Shutterstock 

Devica

Device obično znaju sve odgovore, ali sada će osetiti potrebu da postavle pitanja o onome što još ne znaju, posebno kada je reč o njihovoj karijeri. Iako će potraga za odgovorima sigurno biti korisna, neće biti bez prepreka. Trebale bi voditi računa o tome kako komuniciraju s drugima jer će sve oči biti uprte u njih.

Strelac

Međuljudski odnosi podučiće ih važnim lekcijama, ali na tom putu dočekaće ih prepreke. Možda odgovori koje traže još nisu dostupni. Trebali bi se paziti potencijalnih neslaganja koja će se pojaviti u vezama i partnerstvima. Moguće su i neke neugodne emocije, no bolje je da prigrle neizvesnost nego da joj se opiru.

Ribe

Razmišljaće o situaciji u domu i porodičnom životu. Ovo je pravo vreme za prikupljanje važnih informacija o životnoj situaciji, iako odgovori možda neće biti oni kojima su se nadali. Ako moraju učestvovati u raspravi, trebaju paziti da ne kažu bilo što što bi moglo imati negativne posledice.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.