Krajem decembra i početkom sledeće godine pojedine horoskopske znakove očekuje veliki preokret na ljubavnom polju.

Da li među horoskopskim ljubavnim nesrećnicima otkrijte u nastavku...

Devica

Device bi do kraja decembra mogle doživeti ono od čega najviše strepe – nagle životne promene. Naime, zvezde ukazuju da ih čeka jako burno ljubavno razdoblje popraćeno raskidima, razvodima i brakorazvodnim parnicama. Nešto što su dugo potiskivali sada će isplivati na videlo pa bi tako horoskopske Device napokon mogle uvideti ko su osobe koje zapravo zaslužuju njihovu pažnju, a ko su oni koji ih samo drže zarobljenima u toksičnim odnosima. To ‘buđenje’ moglo bi izazvati bolne raskide, piše Story.hr.

3 znaka koja do kraja godine neće imati sreće u ljubavi
anthony-tran-unsplash.jpg 

Jarac

Jarčevi su još jedan znak koji se generalno boji promena i naglih životnih rezova, no baš to ih čeka krajem decembra i početkom januara. Horoskopski Jarčevi tako će se biti primorani pogledati u oči i priznati velike greške koje su činili u svojim odnosima proteklih godina – a koje bi ih sada mogle jako skupo koštati. Ostaviće ih partneri, a oni bi se mogli naći šokirani naglim razvojem situacija.

Ribe

Emotivne Ribe znane su kao romantici i sanjari horoskopa, a iako su inače vrlo intuitivni i dobro procenjuju emocije drugih ljudi, krajem ove godine dočekaće ih iznenađenje – neko će im slomiti srce. Bilo da su dugo u vezi ili su se pak tek zaljubili, njihovi partneri ostaviće ih preko noći s milion upitnika iznad glave. Neće im biti jasno gde su pogrešili, a to će samo pogoršati njihovu ljubavnu bol.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.