Dok će jedna grupa ljudi u oktobru prosperirati, pred drugima je naporan mesec koji će staviti njihovo strpljenje na test. Saznajte spadate li i vi među horoskopske znake kojima će ovaj mjesec biti najgori i koji će odbrojavati dane do njegovog završetka...

Ovan

Ovnovi će osećati da se mnogo toga odvija van njihove kontrole. Više nego inače zavisiće od okoline, što ovim samostalnim ljudima neće najbolje leći. Zbog naglosti i brzog jezika češće će upadati u sukobe s partnerom i bližnjima, a krajem mjeseca biće skloni rasipanju novca. Trebalo bi da se pripaze nesmotrenih troškova kako ne bi zapali u dugove.

Jarac

Iako će im se otvoriti pokoja nova poslovna prilika, osećaće da se za svaki uspeh moraju i te kako namučiti. Najviše će ih frustrirati što konačan rezultat neće toliko zavisiti o njihovom trudu koliko o spletu okolnosti. Neće im biti lako da prećute nepravdu pa je povećana mogućnost svađa i konflikata. Na intimnom planu dolazi do borbe za dominacijom, a tek će krajem meseca doći do olakšanja.

3 znaka kojima će oktobar biti loš mesec
Freepik/gpointstudio 

Bik

Imaće toliko obaveza da neće stići da predahne. Čim dovrše jedan zadatak, slede im nova naporna zaduženja. Osećaće da je svaki dan nova borba i da im ništa ne ide od ruke, zbog čega će biti pod povećanim stresom. Dani nakon 22. oktobra biće posebno naporni. Tada je povećana mogućnost rasprava i svađa, posebno na ljubavnom planu. Trebalo bi da paze šta govore kako ne bi ugrozili bitne odnose.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.