Vladavina Vage poklapa se s početkom jeseni, a promena godišnjeg doba obično je sjajno vreme za nove početke. Saznajte koji će horoskopski znakovi u narednom periodu imati najviše sreće na svim poljima života.

Vaga

Sve će im ići od ruke, a posebno u oktobru, kada ih očekuju značajne promene. Dobiće priliku da promene stvari kojima nisu zadovoljni pa je tako ovo vreme idealno za traženje novog posla ili čak za potpuni zaokret u karijeri. Samci će biti neodoljivi, te im neće nedostajati ljubavnih prilika, a nove veze imaće mnogo izgleda za uspjeh. Mnoge očekuje finansijski oporavak.

znaci koji će imati sreće tokom vladavine vage
Shutterstock 

Blizanci

Nakon naporne vladavine Device pripadnici ovog znaka konačno će odahnuti. Smanjiće se obim obaveza, a problemi koji su im zadavali glavobolju počinju da se rešavaju. Budi im se optimizam pa će više uživati u životu, a izlasci i druženja ulepšaće im svakodnevicu. Ovo je vreme novih ljubavnih priča pa će se mnogi zaljubiti, dok će parovi izgladiti nesuglasice i usmeriti se na budućnost.

Vodolija

Vodolije će moći da se pohvale sjajnim raspoloženjem, velikom energijom i porastom ambicija koji će ih podsticati da se više trude oko posla. Ovo je sjajno vreme za učenje i sticanje novih veština, kao i za nastavak školovanja. Pozitivno su im naglašena putovanja, a moguće je i preseljenje zbog posla. Oktobar im donosi ljubavno ispunjenje, a samce očekuje značajan susret, dok će se kod mnogih parova probuditi strasti.

tri znaka imaće najviše razloga za sreću
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: index.hr