Krvavi Mesec intenzivniji je od bilo kog drugog, te tako postoji mogućnost da osetite duboki osećaj oslobođanja ili šansu za novi početak. Očekujte emocionalne i duhovne promene, a takođe zvezde su za većinu ljudi pripremile neočekivane spoznaje i brojna iznenađenja.

Pun Mesec će energetski btii veoma težak za sve znake Zodijaka, ali nekima će doneti više problema i izazova - Ribama i Vodolijama na prvom mestu, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najsjajnije. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strelčevima.

Ipak, za Ribe i Vodolije će ovo definitivno biti najteži dani.

ribe i vodolije najviše će biti pogođone tokom krvavog meseca
Shutterstock 

RIBE

Ribe će biti teško pogođene negativnom finansijskom situacijom - moguće je da će im kasniti plata ili da će izostati isplata za koju su bili uvereni da stiže, ili da će platiti neku neočekivanu kaznu... Ovo će biti period u kome vas svakako očekuju veliki rashodi i nenadani troškovi. Takođe, očekujte sukobe i svađe sa bliskim ljudima, rođacima, partnerom, svojom decom... Budite vrlo oprezni u svojim izjavama i postupcima, biće teško povratiti mir.

VODOLIJA

Posebno vodite računa u vezi papirologije, administracije i dokumenata. Može se desiti da pogrešite prilikom popunjavanja važne dokumentacije ili da ćete izgubiti neki dokument ili da vam neće stići na vreme. Može se desiti da nemate vozačku dozvolu kada vas zaustavi policija. U svakom slučaju, izvesno je da vas očekuju problemi sa dokumentima ili važnim papirima i ugovorima. Takođe, ovo je period tokom kog ćete biti izrazito uznemireni i u kome će vam se većina planova izjaloviti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: zena.blic.rs