Da li i vi odmah gledate u horoskop kada se zaljubite, nadajući se dobrim aspektima? Doduše neki parovi se lepo slažu, neki malo lošije, ali ako su aspekti u natalnoj karti dobri, ljubav može pobediti čak i kod najgoreg astrološkog para.

Ipak, ukoliko su vam potrebne neke osnovne smernice, predstavljamo vam najgore i najbolje ljubavne parovove po zodijaku.

Najgori zodijački parovi

Jarac i Ovan

Ništa gore nego kad se ukrste rogovi. Kao prvo oba znaka su jako tvrdoglava u smatraju da su uvek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli porodične vrednosti, vrlo konzervativan. Sa druge strane, Ovan je impulsivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost, piše astroputnik.com.

Vodolija i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a dopada vam se jedna mistična i harizmatična Vodolija, imajte na umu da se vetar ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodolija je uvek u potrazi za avanturom, često odsutna u mislima, čak i kada je fizički prisutna. Biku će to smetati, dok će Vodoliju jako nervirati potreba jednog Bika da je ,,spusti na zemlju“. Ono što im je zajedničko jeste ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Najbolji i najgori ljubavni parovi u horoskopu
cody-black-VDb0wxbfG6k-unsplash 

Blizanci i Devica

Praktična Devica, voli da je sve po pravilu, organizovano i uređeno, dok Blizanac provodi ceo život improvizujući. Blizanac ima običaj i da zapostavlja kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Devicu jako nervirati. Ona ima isplanirano šta sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, može malo i da se relaksira. Sa druge strane, opuštenog Blizanca će oterati konstantno ,,zvocanje“ bilo da je njihov parter u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planeta Merkur koja vlada kod oba znaka.

Vodolija i Rak

Nežni Rakovi celog života sanjaju o ljubavi i toplom porodičnom gnezdu. Dok je Vodoliji potrebna sloboda, bez koje ne mogu da zamisle život. Rak će sedeti kod kuće i patiti za svojim partnerom, dok se Vodolija provodi sa društvom, posvećuje svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su joj interesantnije. Takođe Vodolija ume da bude ponekad i hladna, a Raku je neophodno da mu se pokaže ljubav.

Škorpija i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpija to ne želi. Ona ume da pruži nežnost svom partneru, ali ne pada joj na pamet da ide za nekim i hvali svaki njegov pokret. Šta više, nervira je nametljivost jednog Lava. Biće tu i nadmetanja za dominacijom u vezi, Lav će iritirati Škorpiju i navoditi je da pravi ljubomorne scene. Na kraju krajeva Lav je vatreni znak, Škorpija vodeni, a vatra i voda retko kad idu zajedno.

Najbolji zodijački parovi

Ribe i Rak

Dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nežni, pružiće svom partneru podršku kada mu je teško, deliće zajedno srećne trenutke. Baš onako kako jedna lepa veza i treba da izgleda. I Rak i Ribe su porodični tipovi, koji maštaju o deci, kućici u predgrađu i porodičnom psu koji trči po dvorištu. Takođe, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodolija i Blizanci

I jednom i drugom je teško da ostvare stabilnu vezu, baš zbog toga jer su nestalni kao osobe, a to će retko ko trpeti. Međutim, kada se Vodolija i Blizanac udruže, oni razumeju jedno drugo, razumeju potrebu da partneru treba ponekad dati malo slobode, a u međuvremenu i sami se posvećuju nekim svojim hobijima i obavezama. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Bik i Devica

Oba znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vreme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Što je takođe bitno, i u krevetu se fino slažu. Jer ma koliko delovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svetla, oba znaka se pretvaraju u živu vatru. Intima je vrlo bitan deo svake veze i kod Devica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u preduzetničke vode.

Ovan i Vodolija

Ovan ume da bude hladnokrvan u vezi, da ne pridaje mnogo pažnje događajima kao što su rođendani ili godišnjice. Vodolija to neće uzeti za zlo, jer je i sama u svom svetu. Njoj su potrebna dela, ne reči, a Ovan će joj naklonost svakako pokazati kroz razna dela. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima, i to nekonvencionalnim.

Lav i Strelac

Strelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga, učiniti da se oseća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne pritiska svog Strelca, na primer, na brak ili neke stvari na koje još uvek nije spreman. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su harizmatični i vole da izlaze.

Najbolji i najgori ljubavni parovi u horoskopu
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.