Od polovine oktobra do polovine novembra Lavovi će proživeti težak period. Jesen će ih naterati da obrate pažnju na zdravlje, a posebno treba da obrate pažnju na unos vitamina i imunitet.

Lavove i Vodolije u napete i opasne situacije mogu uvući osobe iz okoline, kao što su bračni partner, dete, prijatelj pa čak i stranac.

Trebalo bi da budu pažljiviji u interakciji s drugima, i preporučuje im se da sačuvaju mirnu komunikaciju. Kada ih nečije reči povrede, trebalo bi sebi da daju vremena da se situacija smiri i da vide kako će druga strana reagovati, piše Atma.

Najteži period Lavove čeka početkom novmebra. Ovo vreme će ih podstaći da sumnjaju u sebe, da obrate pažnju na svoje strahove koje su duboko potisnuli. Poslednji mesec jeseni podstaći će ih i da urone u sebe, da se posvete svom unutrašnjem stanju.

novembar će biti težak za lavove
Shutterstock 

Događaji i osećaji koji će se pojaviti ovih dana biće u velikoj meri vezani za porodične priče. Da bi zadržali nekadašnje samopouzdanje, biće im potrebna podrška bliskih osoba, jer im je teško da odluke donose samostalno. Pomračenje Sunca 25. oktobra, donosi pojačane strasti, posebno za njih. I oni i Vage trebalo bi da budu izuzetno oprezni i izbegavaju donošenje važnih odluka i ne prave nepromišljene poteze.

Tokom cele jeseni, ova energija najviše će biti uticajna krajem oktobra, posebno na one koji su rođeni u znaku Bika ili Vage. U životu ovih znakova pojaviće se problemi u vezi, biće im teško da razumeju partnera, kao i da isprave neke greške u ljubavi koje su već ostavile negativne posledice. Takođe, u ovom periodu preporučuje im se da smanje očekivanja od partnera.

Ključna tema pomračenja su odnosi, savezi i diplomatija. Pomrčenje će uticati na situacije u ličnim odnosima, otkriti nerešene sukobe i dogovore.

Period od 25. oktobra do 8. novembra doneće ključne lekcije o odnosima za Ovna i Vagu. Tokom perioda pomrčenja, za njih je važno da izbegavaju velike korake i promene u pogledu partnerstva i braka. Takve akcije će imati negativan uticaj u budućnosti. Ovnovi i Vage poslednjih dana novembra najviše bi trebalo da se fokusiraju na finansije i izbegavaju rasipanje.

od 25. oktobra do 8 novembra slede ključni dani za vagu i ovna
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.