Ljupke Vage voema su poželjni ljubavni partneri, a veza s njima može biti čarobna. Ovi ljudi ne mogu živeti bez ljubavi i osećaju se ispunjeno tek kada pronađu svoju drugu polovicu. Vage su privlačne, ljubazne i tolerantne pa se s njima može prilično lako ostvariti skladan odnos, a posebno ako se budete pridržavali ovih saveta.

Ne uzimajte Vage zdravo za gotovo

Vage žele biti mažene i pažene. Ako ih partner zanemaruje, osećaće se nesrećno i nepoželjno. Potreban im je neko ko će ih držati kao kap vode na dlanu i brinuti se da su sve njihove potrebe zadovoljene. Kada to pronađu, biće srećne i ispunjene. Ako ne dobiju u vezi potrebnu pažnju, potražiće je na drugom mestu!

vage ne vole agresivne ljude
caleb-ekeroth-wSBQFWF77lI-unsplash.jpg 

Nemojte biti agresivni

Vage se više od svega groze agresivnih ljudi. One su pristojne, uglađene i ljubazne i veruju da se sve može rešiti civilizovanim razgovorom. Izbacićete ih iz takta ako u svađi podignete na njih glas ili im priredite scenu u javnosti. Vaga vam to neće tek tako oprostiti.

Ne ograničavajte joj slobodu

Vage ne podnose posesivne i ljubomorne partnere jer ni same nisu takve. Ne ograničavajte joj susrete s prijateljima, kao ni duge razgovore telefonom. Pustite je da izlazi bez vas i ne pratite svaki njen korak, a nemojte joj zameriti ni ako s nekim bezazleno očijuka jer je Vagama to samo igra.

Ne budite škrti na komplimentima

Vage se žele osećati lepo i poželjno pa ćete ih usrećiti ako im stalno dajete do znanja koliko su vam privlačne. Bitno im je znati da njihov partner misli o njima da su poželjne i da se trud koji ulažu u izgled isplatio. Pomalo su tašte pa će ih komplimenti vinuti u nebo.

Ne požurujte je

Vagama je teško brzo doneti odluku jer su po prirodi veoma neodlučne. Nemojte ih požurivati jer će to kod njih izazvati suprotan učinak od željenog. Dajte joj vremena da na miru odvaže svaku opciju jer će tek nakon što pogleda priču iz svakog aspekta biti u stanju doneti odluku.

Dodatni savet za kraj je da uvek nastojite biti nežni i pažljivi prema Vagi. Pokažete li joj poštovanje, zauzvrat ćete dobiti idealnog partnera koji će vas u svemu podržavati i koji će vam biti i strastveni ljubavnik i najbolji prijatelj.

vage vole kada im se udeljuju komplimenti
Abaca/face to face / Face to Face / Profimedia 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: index.hr