Mesec oktobar donosi prilično dobre vibracije za sve horoskopske znakove, ali tri znaka Zodijaka imaće najviše sreće...

Bik

Zdravlje će vas ovog meseca služiti kao retko kada. Poslovni i ljubavni život ne zaostaju. Tokom oktobra ćete ostvariti odlične i vrlo blagorodne profesionalne kontakte a ista vas sreća očekuje i na emotivnom planu. Naprosto, ovog meseca zvezde rade za vas.

Vaš ljubavni život će biti ispunjen zadovoljstvom, strašću i mirom. Dame rođene u znaku Bika koje su još uvek „singl“ imaju sve šanse da se zaljube tokom oktobra. Tokom meseca se otvara i prilika za poslovni put u inostranstvo, piše luftika.

Blizanac

Slobodnjaci u znaku Blizanca će imati poteškoća da donesu neke konačne odluke vezane za ljubav bilo da odlučuju o novoj avanturi ili o duhovima prošlosti. Zvezde vam savetuju da se opustite i pratite svoje osećaje a isto važi i za zauzete kojima oktobar donose pregršt ljubavne radosti.

Naime, imate sve predispozicije da unesete blagoslov u svoj bračni ili emotivni život. Zdravlje će Blizanca služiti odlično baš kao i intelekt koji mu donosi profesionalni dobitak.

3 znaka koja će imati sreće u oktobru
Shutterstock 

Vodolija

Vaš ljubavni život će biti fantastičan. Preduzetnici će tokom oktobra ostvariti odličnu zaradu od ličnog biznisa ali i priznanje šire društvene zajednice za svoj rad.

Što se ljubavi tiče, zauzetima će u vezi cvetati ruže. Provodićete puno vremena sa partnerom i u svakom trenutku ćete uživati osećajući se voljeno i ispunjeno. Slobodne Vodolije će se zaljubiti ili makar sresti potencijalnu ljubav a ono što je sigurno jeste da vam zvezde donose najlepšu ljubavnu priču.

Naoružajte se strpljenjem kako biste svojoj deci objasnili šta su prave vrednosti u životu i imajte na umu da razgovarate sa decom a ne sa vršnjacima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.