Spremanje stana verovatno nikome nije omiljena aktivnost, osim možda rođenima u znaku Device.

Iako većina nas voli da boravi u urednom i lepom prostoru, sam proces čišćenja nije toliko zabavan pa ga ponekad odgađamo. Astrolozi smatraju da ljudi rođeni tri znaka Zodijaka izbegavaju kućane poslove češće od ostalih. Proverite u nastavku o kome je reč...

Blizanci

Blizanci imaju toliko dogovora i planova da jednostavno ne stignu da srede stan. Kada se konačno na to odluče, nešto im odvrati pažnju, na primer poziv prijatelja ili zanimljiva tv-emisija. Nimalo im ne smeta ako su im po stanu razbacane čarape, knjige i časopisi, čaše i tanjiri, a ni prašina im neće zadavati glavobolju. Blizanci uvek imaju nešto zanimljivije na rasporedu od spremanja.

Ribe

Iako je u njihovom stanu uvek nered, Ribe to vole nazivati kreativnim haosom. Tvrde da tačno znaju gde se šta nalazi pod hrpom odeće, knjiga ili crteža, ali u praksi to i nije tako jer nikada ne mogu odmah da pronađu ključeve od stana ili punjač za mobilni. Ne žele priznaju da su suviše lenje da bi pospremale pa im je lakše da se pretvaraju se da je to odraz njihove kreativnosti i umetničkog duha.

Strelac

Strelčevi su uvek usresređeni na nove avanture. Imaju pregršt ideja i planova kako da se bolje provedum nego da spremaju stan. Radije će se naći s prijateljima, zaputiti se u šetnju ili negde otputovati. Ne zabrinjavaju se ako je na nameštaju debeli sloj prašine ili ako sudovi nisu oprani jer im je veća briga kako da se dobro provedu.

3 znaka koja važe za najneurednije
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: index.hr