Svima nam se desi da nekad zaobiđemo istinu, da bi se izvukli iz neke neprijatne situacije ili da bismo zaštitili nekog ko nam je drag, ali neki horoskopski znakovi to čine to češće i bolje od ostalih i vrlo lako će vas prevariti.

Blizanci

Izuzetno maštoviti i domišljati, znaju preokrenuti svaku priču u svoju korist i prikazati se kao da su pozitivni likovi. Ustanu li ujutro na krivu nogu i zbog toga povrede nekog ko im je blizak oni će negirati da se tako nepto ikada desilo i vrlo uspešno će priču okrenuti tako da ispadne da je druga strana kriva, a ne oni. Kako vešto barataju rečima, to će im uglavnom i poći za rukom, a žrtva će biti toliko zbunjena ili jednostavno umorna da ulazi u raspravu jer Blizanac neće popustiti, da samo odustano od svega.

Zakasne li na sastanak ili loše odrade nešto na poslu, izmisliće priču koja bi mogla ući u anale naučne fantastike, ali svejedno će biti prilično uverljiva. Najvažnije im je da u svojim prilagođenim verzijama istine ispadnu nevinašca ili junaci, nikako zlikovci ili kukavice.

Ribe

Ribe ne muljaju zato što to žele ili uživaju u laganju, nego zato da bi se izvukli iz nevolje, nagovorile nekog da im oprosti dug ili da bi s epomirili sa nekim. Ali Ribe nakon nekog vremena mogu da zaborave šta je istina, a šta laž i onda počinju da veruju u sopstvene izmišljotine.

3 znaka koja su vešti manipulatori
Shutterstock 

Vaga

Poslovično željne izbegavanja otvorenih sukoba, Vage će muljati da bi se odbranile od optužbi i izvukle iz problema. Najčešće lažu ako su varali partnera i od takvih optužbi se brane svim raspoloživim sredstvima. Rođeni su manipulatori i nemaju granica u izvrtanju istine.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka itekako znaju kako da obmanjuju druge a glavni su im motivi dolaženje do nekog mutnog cilja i želja da budu dominantni nad osobom koja im je "žrtva". Zato, kad ste sa Škorpijom dobro pamte što su prethodno pričali jer ćete moći vrlo lako da ih uhvatite u laži. Ako ih neko otkrije u laži i pokušava da im se suprostavi, Škorpija odmah prelazi u protivnapad.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.