11. avgusta očekuje nas pun mesec koji će svoj vrhunac dostiću u 21.36 časova. Inače, ovo će biti poslednji Supermesec ove godine, a kako astrolozi tvrde nateraće nas da preispitamo svoje želje, ali i da se prisetimo svih ideja i misli koje smo zanemarili.

Takođe, ovaj fenomen podstiče stratsvene projekte i daje nam samopouzdanje da preuzmemo kreativne rizike. Na šta god da se fokusirate, u ovom periodi će kulminirati, a na koja 4 znaka će najviše uticati pun mesec, otkrijte u nastavku...

BIK

Iskoristite ova period a napravite pauzu, razmislite i prilagodite se preprekama koje su se nedavno pojavile u vašem životu. Ovo će biti dobrodošlo usporavanje, posebno u svetlu činjenice da ih čeka puno frustracije i dinamičnog tempa na poslu.

LAV

Ovaj pun Mese posebno će pogoditi vaše polje odnosa, pa tako možete očekivati turbulente trenutke, bar dok ne razbistrite glavu i ne otvorite srce. Očekuje vas dilema između onoga što vam poručuje razum, a što srce. Ostanite verni svojim potrebama i željama, i pokušajte da pronađete kompromisno rešenje, ono uvek postoji, čak i ako ga ne vidimo najjasnije.

Znaci kojima će pun Mesec 11 avgusta napraviti haos
Shutterstock 

ŠKORPIJA

Ono što je izvesno da ćete unutar sebe osetiti borbu između mekog, emocionalog dela svog bića i onog koji ima potrebu da se zaštiti. Takođe, ovaj period će obojiti vaše ozbiljne namere, odnosno potezi koji bi mogli da se odnose na čitav vaš život. To može da bude kupovina ili najam životnog prostora ili obnavljanje ili revidiranje odnosa sa nekim veoma bliskim u okviru porodice - roditeljima, braćom i sestrama.Takođe, ovo može i da se odnosi na potencijalni prelazak u zajednički prostor sa emotivnim partnerom, ali i napuštanje roditeljskog doma.

VODOLIJA

Za Vodolije ovo će biti veoma intezivan period u kojem će dobiti snagu da prihvate sve svoje ekscentričnosti i da ih ubuduće bez stida pokažu svetu. Budite slobodni da se ponašate nekonvencionalno i da se otvarate emocionalno. Iako ćete biti veoma ozbiljni, to ne znači da ćete se osećati loše. Naprotiv, pratiće vas osećaj da je sve ispravno i baš onako kako treba da bude.

Znaci kojima će pun Mesec 11 avgusta napraviti haos
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: www.bustle.com