FAZA MLADOG MESECA U DEVICI KREĆE 7. SEPTEMBRA: Konačno će svima krenuti u životu, a OVA 3 znaka će posebno imati sreće 

Od utorka 7. septembra kreće faza mladog Meseca u Devici što će svim znakovima doneti pozitivne promene u životu, ali ova tri znaka će posebno biti srećne ruke.

Mlad Mesec je 21 januara
Shutterstock 

Ukoliko je iza vas period u kom ste se dobro namučili i činilo vam se da nema svetla na kraju tunela, konačno možete da odahnete, barem ako je verovati astrološkim prognozama.

Zvezde možda ne mogu magično rešiti sve vaše probleme, ali vam mogu pomoći, a faza mladog Meseca u Devici obećava upravo to - pozitivne promene za sve znake zodijaka.

Period koji sledi doneće mnoštvo novih prilika za napredak i blagostanje, ali astrolozi tvrde da će ova 3 znaka posebno biti "srećne ruke".

Blizanci

Najveće promene vas očekuju u vezi porodice i doma - moguće je da ćete renovirati, kupiti nove stvari za kuću, da će vam stići voljeni rođaci u posetu, ili da će se porodica na neki način proširiti - veridbom, venčanjem ili rođenjem novog člana.

Takođe, u narednim danima sve će vam ići glatko i bez muke, dosta ćete se zabavljati i imate inspiracije i kreativnosti više nego ikada!

faza mladog meseca u devici krece 7 septembra
Shutterstock 

Device

U narednim danima dobićete šansu da bolje upoznate sebe i povežete sa onim što istinske želite i mislite. Čeka vas period duhovne promene, a čini se da su pred vama spoznaje koje bi mogle da vam potpuno preokrenu život na bolje.

Osećaćete se mudrije i moćnije nego ikada, a sav vaš trud i rad na sebi sada će biti nagrađen.

faza mladog meseca u devici krece 7 septembra
Shutterstock 

Strelac

U narednom periodu dobićete jasan uvid u svoje profesionalno polje, odnosno spoznaćete svoje ciljeve i čime zapravo želite da se bavite u životu. Poslovna intuicija će vam biti veoma izražena, pa je poslušajte. Zapišitie svoje ciljeve za naredne mesece i radite na njima, velike su šanse da se realizuju!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši