Astrolozi posmatraju jesen kao period pozitivnih promena, a evo šta očekuje svaki horoskopski znak na polju posla i novca.

Ovan

Aktivni Ovnovi moraju malo da naprave pautzu i razmisle o svojim željama. Verovatno možete dobiti mnogo više ako "kopate" malo dublje. Vrlo "ozbiljno“ početak vlastitog posla - preuzmite svoje odgovornosti, piše lovesensa.rs

Bik

Jesen je vaše vreme. Sve će ispasti što je bolje moguće, posebno u stvarima koje ste za ovo vreme isplanirali. Jesen je idealna da da zahtevate povećanje plata.

Blizanci

Nema potrebe sumnjati u sebe i okolnosti i brinuti se. Čak i ako trenutno ne ide dobro. situacija se može promeniti preko noći. Ali mir i poverenje u sebe i svoje postupke sigurno će vam doneti veliki profit i mnogo novca.

horoskop
Shutterstock 

Rak

Ne očekujte veliki novac - obratite pažnju na male iznose i malu zaradu. Pokušajte da budete pažljivi sa onim što imate. Vežbajte zahvalnost i situacija će se ubrzo poboljšati.

Lav

Ovo nije vreme za odmor - vreme za akciju. Sve počinje da se okreće oko vašeg posla, planova i cilja. Imate finansijsku sreću, ali budite oprezni kako trošite novac. Izbegnite nepotrebne troškove.

Devica

Jesen će vam omogućiti da konačno unesete željeni red u svoje poslove i finansije. I očekujte dobru platu za obavljeni posao. Povećanje prihoda može vam tokom jesenjih meseci otvoriti neka nova vrata u životu. Ne propustite sjajne mogućnosti.

Vaga

Vaše blagostanje i bogatstvo ove jeseni nisu u fokusu. Imaćete neke naplate dugova i nikako nećete uspevati da uštedite novac. Uložite u ozbiljan projekat. Jedino kroz ulaganje u psoao možete ostvariti obilje.

Škorpija

Daleko od emocija i ličnih pritužbi - posao je posao. Morate napraviti paralelu između karijere i polja ljubavi. Dolazi trenutak kada će svi dugovi biti naplaćeni. Sada se fokusirajte na svoju karijeru, lični prihod, finansijsku dobit.

Strelac

Pokušajte ništa da ne odlažete za kasnije, nemojte gomilati ni male dugove. Poslovni i finansijski red je nešto za šta s vremena na vreme morate da platite više nego što ste očekivali. Ako sredstva dozvoljavaju, zaposlite kompetentnog računovođu, advokata, konsultanta - uštedeće vam mnogo novca. I koncentrišite se na glavne ciljeve, a ne na sporedne stvari kada je reč o poslu i novcu.

Jarac

Tvrdoglavost nije najbolji način za uspešan posao, već se na jesen sve više menja. Pokušajte da budete fleksibilni u suočavanju sa promenom poslovne situacije. Mogući su problemi u odnosima sa kolegama.

Vodolija

U vašoj glavi biće gomila briljantnih ideja, ali novčanik je i dalje prazan. Jesen je odlično vreme za radikalnu promenu situacije, pokretanje vlastitog posla. Strpite se, novac će stići u pravo vreme.

Ribe

Posao vam daje prostor za razvoj, a jesen je sjajno vreme da se u to uverite. Radite stvari u kojima uživate maksimalno. Pratite ove savete i neka vam posao i finansije uvek budu uredni!