Po rečima astrologa, u prvom mesecu jeseni važno je da održavate ravnoteža između privatnog života i posla. U suprotnom, možete izgubiti jedno ili drugo. Povoljni dani ovog septembra biće 8, 12, 13 i 16, a nepovoljni 1, 3, 4. i 6.

OVAN

Početkom septembra predstavnici ovog znaka suočiće se izuzetno velikim poteškoćama i to na svim poljima. Sve što započnu će propasti, veze će "pucati". Dobra vest je da će Ovan na kraju isplivati iz svih problema, a u tome će mu pomoći urođena harizma.

LAV

U septembru Lavovi mogu da očekuju da će rešiti neka svakodnevna pitanja - na primer, uređenje doma ili neke popravke po kući. Posao neće baš teći kako će se nadati, ali postoji i pozitivna strana - ove obaveze će Lava zbližiti sa partnertom i ojačaće vezu.

devojka
Freepik 

DEVICA

Prvi mesec jeseni će predstavnicima ovog znaka doneti veliku tugu. Ništa im neće ii u ljubavi i to će ih "dotući". Jedini način da se ne predaju ovim osećanjima jeste da se u potpunosti posvete poslu. To će im pomoći da efikasno reše probleme.

VAGA

Septembar će predstavnike ovog znaka staviti pred težak izbor. Moraće da odluče kome će posvetiti većinu svog slobodnog vremena - partneru ili prijateljima. Istovremeno, imaće pune ruke posla oko rodbine, a najvažnije je da ne žure i postave prioritete.