Tokom avgusta se događa drugi pun Mesec u Vodoliji i to 22. avgusta 2021. Ovaj pun Mesec donosi trenutak istine za sve ljude i oslobađanje od svih onih stvari koje nisu funkcionisale prethodnih godinu dana.

Saznajte u nastavku na koji način će uticati na svaki znak horoskopa...

Ovan

Ovo je vreme za grupne projekte sa drugima, kao i za jačanje intimnih odnosa. Posvetite dovoljno svoje energije i vremena svojim voljenima.

Bik

Verovatno ćete se istaći na polju karijere. Dobro ćete brinuti o sebi pa vas čeka uspešan rad. Shvatićete da zaslužujete i zdravlje i uspeh.

Blizanci

Ovo je vreme za avanturu i za romansu. Da biste maksimalno iskoristili ovo vreme, napustite zonu udobnosti i idite negde u letnju avanturu!

horoskop
Shutterstock 

Rak

Sada je vreme da konačno izgradite veći osećaj sigurnosti u sebi. Tokom punog Meseca možete se osećati više voljenima i podržanima od sebe. Primetite ova osećanja i nastavite da ih osećate iznova i iznova.

Lav

Na kraju ste sezone i pun Mesec će osvetliti područje vašeg partnerstva i komunikacije. Možda je sada trenutak da nekome otvorite svoje srce i iskreno razgovarate o tome šta osećate i šta vam treba.

Devica

Pun mesec će osvetliti oblast vašeg blagostanja i oblast zarade. Sada je dobro vreme da se uspostavi ravnoteža između ovih oblasti: brige o sebi i poslovanja.

Vaga

Pun Mesec će osvetliti vaše želje i carstvo romantike, a Venera je takođe u vašem znaku. Vreme je da odustanete od svih svojih planova i prepustite se trenutku. Ovo je vaše vreme za magiju!

Škorpija

Pun Mesec će da osvetli područje vašeg doma i odnosa sa majkom. Oblast duhovnosti će takođe biti osvetljena. Možda je vreme za mirne meditativne trenutke koje možete podeliti sa nekim sa kim želite da produbite svoj odnos.

Strelac

Pun Mesec će uticati na vašu komunikaciju i vezu sa drugima. Nađite vremena za povezivanje i budite deo nečeg većeg. Ovo će vam mnogo značiti. Potrudite se da budete iskreni i da iskažete svoja osećanja.

Jarac

Pun mesec osvetliće vaše odnose iz vaše primarne porodice i oblasti karijere. Vreme je da sredite odnose kod kuće, a možda čak i za nove finansijske mogućnosti.

Vodolija

Pun Mesec će zasijati u vašem znaku, pa ga možete snažno osetiti u svim oblastima ili u pojedinačnim aspektima gde mu je sada potrebna svetlost. Definitivno, ovo je sjajno vreme za stvaranje letnjih uspomena sa svojim najmilijima.

Ribe

Pun Mesec osvetliće vaš odnos prema duhovnoj strani života i vašim emocijama. Budite ranjivi i sa nekim podelite svoje najdublje rane, pa ćete ostvariti veze za ceo život.