OVOG LETA NEĆEMO IZLAZITI IZ NJIH: Jednodelni kupaći kostimi nikada nisu tako dobro izgledali, a ovo su najlepši modeli

Jednodelni kupaći kostimi nastavljaju dominaciju i ovog leta

Instagram

Jednodelni kupaći kostimi uvek izgledaju sofisticirano, zrače elegancijom i savršeno prianjaju uz obline. Stoga nema razloga da se u torbi za plažu ovog leta ne nađe barem jedna takav model, iz kojeg verovatno neće izlaziti do kraja godišnjeg odmora.

Kako bi izbor bio mali lakši, izdvojili smo trendi modele koji će dominirati ove sezone...

Modeli s vezanjem oko vrata

Brojni vladajući modni trendovi temelje se na izgledu 90-ih i 2000-ih, ovaj talas nostalgije ne prolazi nezapaženo ni po pitanju kupaćih kostima. Modeli sa vezicama oko vrata i najjednostavnije modele čini vrlo cool, s daškom stila iz 2000-ih.

S druge strane, kupaći kostimi u klasičnom, mornarskom stilu, ove sezone su 'out'. Naime, prugice i zlatni detalji su zastareli pa ih slobodno preskočite.

Zara.com 

Kupaći kostimi od svetlucavih materijala

Leto 2022. obiežiće glamurozan izgled, a to će se odraziti i na trendove kupaćih kostima. Najbolji primer su kupaći kostimi od svetlucavih materijala.

Kao stvoreni za dane za bazen ili plažu, ovi modeli sjajan su odabir i za letnje večernje žurke. Dok blještavi kupaći kostimi inspirišu letnjim glamurom, ovog leta preskačemo klasične sportske kupaće kostime koji su nam ove sezone nekako isuviše jednostavni.

Crno-beli kupaći kostimi

Ako volite malo jednostavnije modele, s kupaćim kostimima u crno-beloj varijanti sigurno ćete biti zadovoljni. Jednostavni crno-belih modeli mogu se videti svuda, od Chanela do H&M-a, te tako predstavljaju vodeći ovosezonski trend po pitanju kupaćih kostima. Zbog njihove jednostavnosti ne treba ih podcenjivati, jer ovi modeli izgledaju vrlo elegantno i luksuzno.

S druge strane, kupaći kostimi u neonskim bojama poput limete ili ružičaste zrače s znatno manje elegancijom, te ove sezone nisu u modnom fokusu.

Modeli s izrezima

Nakon haljina s prorezima, cut-out trend preselio se i na kupaće kostime. Izazovni prorezi na struku, dekolteu i leđima krase ne samo haljine ili topove ovog leta, već i najlepše kupaće kostime sezone.

Zaboravite na jednostavne modele, cut-out modeli su vrući hit sezone. Izrezi jednodelnim kupaćim kostimima na suptilan način otkrivaju još više kože i izgledaju jako zavodljivo i efektno.

Zara.com 

U galeriji u nastavku teksta pogledjate neke od najlepših kupaćih kostima koje nam nameću high street brendovi za leto 2022.

Zara.com Pogledajte koje bikinije nosimo ovog leta