KOMBINACIJE U OVOJ BOJI OSVOJIĆE SVAKI ORMAN U 2022: Ženstveni komadi koji ubijaju monotoniju svakodnevnog stila

Bela boja postaje jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2022. godini da osvoji svaki ormar i stil.

Shutterstock

Ako bismo morali da izaberemo još jednu boju osim crne koja je večna, to je onda definitivno bela. Sa svakim godišnjim dobom joj se iznova vraćamo, kombinujemo na različite načine, a rezultat je uvek fenomenalan.

Belu boju smo zavoleli kao onaj svetliji deo minimalističke, klasične i mnogima omiljene crno-bele kombinacije boja.

Nakon što je osvojila trendseterke i obožavateljke jednostavnih komada i kombinacija, bela je prerasla i granice minimalizma, pa je postala jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2022. godini da osvoji svaki ormar i stil.

Beli komadi daće vam dozu ženstvenosti koja vam je potrebna, dok će, sa druge strane ubiti monotoniju svakog vašeg stajlinga.

Instagram 

Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za svečane prilike, sa belom bojom ne možete da pogrešite.

U snežno belim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će da naglase njenu sofisticiranu stranu.

A ukoliko želite da se poigrati, i da beloj dodate malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i dezenima, a u galeriji pogledajte na koje sve načine možete nositi belu ove sezone.

Instagram Beli odevni komadi daju dozu ženstvenosti, dok s druge strane ubijaju monotoniju svakog stajlinga.