Američka manekenka Tajra Benks najavila je svoj povratak na dugo očekivanu reviju brenda Victoria's Secret koja će se održati 15. septembra u Njujorku. Vest je podelila putem videa na Instagramu, u kojem se, uz nju, pojavila i Điđi Hadid.

Na početku videa, Tajra se vidi s leđa, a potom i Điđi koja prolazi kroz predvorje hotela. Điđi dolazi do recepcije, pritiska zvono, ali Tajra se ne okreće odmah jer je zauzeta pretraživanjem pozivnica za reviju. Na jednoj od pozivnica moglo se videti ime "Tajra," a nakon što je Điđi drugi put pritisnula zvonce, Benks se okrenula prema kameri.

Tajra je uručila pozivnicu Điđi i poručila joj: "Vidimo se tamo."Hadid je krenula prema izlazu, ali se nakratko okrenula prema legendarnoj manekenki i šapnula joj da je voli.

Benks je za isti brend nosila čak devet revija, a poslednju koju je nosila je bila 2005. godine.

Điđi je, s druge strane, nosila tri revije, a onda je Victoria's Secret modna revija bila otkazana. Revija se održavala od 1995. godine pa sve do 2019., ali je otkazana zbog brojnih kritika koje su primali zbog toga što njihovi proizvodi i modeli nisu bili dovoljno inkluzivni. Međutim, revija se vratila 2023. godine u obliku specijalne emisije na Prime-u, u kojoj su prikazane raznovrsnije žene i odeća.

Ikonična manekenka vraća se na reviju Victoria's Secreta nakon 19 godina
Shutterstock 

Victoria's Secret se sada vraća u svom tradicionalnom formatu, a kako kažu, svojim će korisnicima dati upravo ono što žele: "Glamur, revija, moda, zabava, krila," istakao je PR brenda.

Osim Tajre i Điđi, na reviji će hodati i Iman Hamam, Kendis Svanepl, Grejs Elizabet i brojne druge manekenke.