27-godišnja glumica Zendaja pojavila se u Londonu kako bi promovisala svoj nadolazeći film "Dune: Part Two" u trodelnom setu iz Roksandine kolekcije za jesen 2024. Elegantan kroj je toliko ekskluzivan da još nije ni debitovao na pisti. Biće predstavljen, zajedno sa ostatkom kolekcije, tokom Londonske nedelje mode u nedelju, 18. februara.

Zendaja u odelu roksande ilinčić
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Trodelni set hit nijanse ljubičaste koja "vuče" na braon sadržao je blejzer sa prevelikim ramenima i dramatično stegnutim strukom, odgovarajuću suknju do kolena i pantalone širokih nogavica. Zendaja je elegantnoj odeći dodala par braon Louboutin štikli i Bulgari nakit.

Zendaja u odelu srpske dizajnerke
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zendaja je nosila kosu u zalizanu pletenicu i uskladila šminku sa svojom odećom kako bi povezala ceo izgled. Imala je kestenjaste boje na očima, svoje prepoznatljive smelo naglašene obrve, duge trepavice i sjajne usne.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu! Kurir televizija


Izvor: Wanted V.P.