Estetika "žene mafijaša" ("mob wife") je modni trend koji je obeležio početak ove godine, označavajući veliki zaokret iz minimalizma ka smelim lookovima. Uz neizbežne bunde i upadljivu šminku na očima, jedan od ključnih elemenata ovog stila je leopard print, za koju mnogi predviđaju da će biti veoma popularan u 2024. godini. Takođe, životinjski printovi su bili važan deo neuobičajenog „indie sleaze“ stila 2010-ih, koji se, uz ostale trendove iz ovog perioda, najavljuje veliki povratak.

leopard print
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bilo je jasno da će leopard print ponovo osvojiti trendseterke nakon uspeha saradnje Adidas Samba i Walesa Bonnera, a ovaj print je privukao pažnju i u kolekciji Michael Korsa za proleće 2024. „It“ devojke poput Kendal Džener, Due Lipe i Irine Šajk nedavno se pojavila u sjajnoj odeći sa kul animal printom, potvrđujući da je to "must-have" stil sezone.

leopard kaput
Courtesy of Michael Kors 

Od krznenih jakni i kaputa do haljina, suknji i pantalona, postoji mnogo načina da ugradite leopard print u svoje outfite ove sezone. Ako više volite nešto decentnije i suptilnije, ovaj print ugradite uz pomoć modnih dodataka - šalova, cipela, naočara i trake za kosu, ili komada koji imaju leopard print na porubu, postavi ili detaljima.

leopard bunda
Instagram 

Bonus video

Mob wife estetika Tiktok/mikaylatoninato

Izvor: Wanted V.P.