ZARA Zimski blejzeri na sniženju

Ako bismo morali izdvojiti jedan komad za koji smatramo da jednostavno mora biti u vašoj zimskoj kolekciji to je sigurno blejzer. Oversized ili crop model, jednobojan ili s dezenom, nije ni bitno, jer uz omiljeni par farmerica i obuće uvek izgleda chic i primereno za sve prilike.

Zahvaljujući street style trendovima sako je postao svestran komad odeće koji se s lakoćom uklapa u razne modne stilove. Ono što volimo kod ovog komada je osećaj udobnosti (posebno ako se radi o predimenzioniranim modelima) i sređenosti zbog čega se osećamo odlično u poslovnim, ležernim i posebnim prilikama.

vuneni blejzer za zimu
Instagram 

Što se tiče snižene zimske ponude blejzera, ona nikad ne razočara rasponom boja i uzoraka kojima možete zameniti klasičan crni ili sivi model. Uz jedan odvažan blejzer za ostatak outfita vam treba tek nekoliko osnovnih komada poput farmerica, rolke, košulje ili čak hoodie duksa. Ovakve kombinacije znatno će skratiti vreme razmišljanja ispred ormara i jutarnjeg oblačenja. Kako biste bili spremni za izlazak iz kuće dovoljno je još obuti omiljene čizme, uzeti torbicu i voilà!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mango tvid sako Tiktok/poonamwalid


Izvor: Wanted A.N.