ZARA Popularni high street brend objavio je listu artikala koji će biti sniženi

Iako su u pojedinim prodavnicama već u toku promotivne akcije vezane za „crni petak”, poznato je da high street brendovi Inditex grupe – Zara, Massimo Dutti, Bershka i drugi – ograničavaju prodaju na samo jedan dan. Tako ćete u pomenutim prodavnicama moći da kupujete artikle na sniženju samo u petak, dok će na web-šopovima i aplikacijama rasprodaja početi već veče pre.

Mnogima miljenica Zara je ovog četvrtka otkrila listu sniženih artikala, najavljujući da će rasprodaja „Black friday” početi u 22 časa u aplikaciji, a u 23:00 na sajtu Zara.com. Poznato je da Zara obično ima popuste od 20% i 30% povodom „crnog petka”, ali je ove godine svoje kupce iznenadila sniženjima i do 40%. Takođe, među odabranim artiklima našlo se i nekoliko bestsellera ove sezone, kao što su, na primer, bajkerske čizme inspirisane modelom Miu Miu, te viralne „teddy” i avijator jakne. Pored sezonskih letnjih komada, na akciji je i čitav niz modela napravljenih za nadolazeće hladne dane, a u galeriji na početku teksta možete pronaći naše favorite koje vredi večeras dodati u korpu.

Možda će vas zanimati: OVE NEDELJE IH MOŽETE KUPITI NA SNIŽENJU: Izdvojili smo najlepše modele kaputa na sjajnom popustu