Iskusni šopingholičari dobro znaju da se na rasprodaji najisplativije naći nešto skuplje i kvalitetnije, kao što su, na primer, dobre čizme ili kaputi, čija puna cena premašuje naš budžet. Jedan svestrani komad kvalitetnog materijala značiće vam više od pet modernih krpica koje su trenutno trend, a mi smo pripremili nekoliko predloga u koje vredi uložiti ove nedelje.

kaputi na sniženju
instagram / juliesfi 

U pojedinim prodavnicama već su u toku sniženja i promotivne akcije povodom „crnog petka”, pa se u H&M-u mogu „uhvatiti” sjajni komadi koji korisnicima svoje mobilne aplikacije nudi popust od 20 odsto na odabrane modele. Pogledali smo asortiman ovog popularnog high street brenda kako bismo pronašli komade koji će nam najviše trebati u narednim hladnim danima – kapute.

Dobra vest je da u prodaji zaista možete pronaći razne stilove, uključujući i nekoliko modela "premium" kvaliteta. Od dugih bundi preko „teddy” modela do klasičnih, dugih krojeva – mnogo je kaputa koji su nam privukli pažnju, a u nastavku pronađite naše favorita koje možete „uhvatiti” ove nedelje.

H&M H&M kaputi na sniženju tokom Crnog petka

 Možda će vas zanimati: SVI SU SE ZALJUBILI U RIJANIN KAPUT ZA JESEN 2023:

Bonus video

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput Instagram/masamemedovic