Niki Hilton Rotšild srećno nosi isti kaput sa leopard printom već više od sedam godina. Jedna od najbogatijih žena na svetu ne osvrće se na modne trendove i nosi ono što joj se nosi.

Ponekad ga kombinuje sa farmerkama, ponekad sa sivim pantalonama, baletankama ili čizmama – Niki voli da nosi kaput ovog upečatljivog dezena. Tako je bilo i ovih dana kada je u ovom kaputu, crnim farmerkama i ravnim cipelama izašla ispred zgrade u kojoj živi u Njujorku. Kejt Mos nosi veoma sličan kaput, a slični modeli se mogu naći u high-street ponudi brendova za samo nekoliko hiljada dinara.

niki hilton
Instagram 

Inače, mlađa i manje poznata sestra skandalozne Paris Hilton, 40-godišnja Niki je majka troje dece koje je dobila u braku sa suprugom Džejmsom Rotšildom.

Niki Hilton u leopard kaputu
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Niki i Džejms su u braku od 2015. godine, a upoznali su se četiri godine ranije na venčanju Petre Eklston i njenog sada bivšeg supruga Džejmsa Stunta.

Niki Hilton
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Iako je njen brak sa Hiltonom njegov prvi, njoj zapravo nije. Naime, 15. avgusta 2004. godine udala se za biznismena Toda Endrua Majstera, kojeg poznaje od detinjstva. Par je imao ceremoniju venčanja u pola tri ujutru u Las Vegasu.

Oni su posle dva meseca i 25 dana uspeli da ponište brak, navodeći da se nikada ne vide zbog poslovnih obaveza. Priznali su i da je venčanje bilo nepromišljen potez i da su to uradili iz hira.

Niki Hilton sa mužem
ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

 Bonus video

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput Instagram/masamemedovic