Ove sezone definitivno su out čipkaste raskošne verzije venčanica, a u trendu su haljine prefinjenih krojeva, dok luksuzni veo daje dozu glamura, što je pokazala i španska nevesta, manekenka Marta Lopez.

Atraktivna 26-godišnja španska manekenka i influenserka Marta Lopez rekla je sudbonosno da Kiku Matamorosu na venčanju koje je okupilo špansku estradnu scenu. Venčanje je održano u bazilici San Migel u Madridu, a mlada je blistala u elegantnoj venčanici dugih rukava minimalističkog stila.

Marta Lopez u venčanici.
Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jednostavne, prefinjene linije haljine koju je odabrala za svoj veliki dan apsolutni su hit sezone, a suptilna venčanica A kroja atraktivne Španije imala je zanimljiv detalj otvorenih leđa, koji je delimično prekrivao raskošan veo od čipke. Venčanicu je za mladu napravio brend Yolancris, a uz nju je nosila cipele italijanskog brenda Casadei.

Venčanica Marte Lopez
Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia 

Weeding look zaokružila je diskretnom šminkom i jednostavnom frizurom, sa kosom skupljenom u nisku punđu poput balerine. Snežnu belinu venčanice dodatno je naglasio bidermajer u različitim bojama ruža od žute preko nežno ružičaste do jarko crvene.

Minimalističke venčanice koje prate liniju tela definitivno su najpopularniji izbor poznatih nevesta, a jednostavnu kreaciju sa bogatim velom odabrala je i nova jordanska princeza za svoj veliki dan.

Izvor. tportal.hr