Mango je jedan od najpopularnijih high street brendova, posebno kada je u pitanju ponuda elegantnijih komada, ali ni trendi komadi ne zaostaju za njima. Moramo priznati da nam je ponekad teško snaći se u moru novih komada kada govorimo o bilo kojoj internet prodavnici, zato smo već veliki ljubitelji rubrika poput „Bestseller“, a sada je Mango predstavio još jednu sistematski deo gde možete videti pregled trendova svakog meseca.

Čim smo primetili vest na Mango-ovoj onlajn stranici, odlučili smo da proverimo sve opcije nove sekcije „Key trends”. To je potkategorija koju ćete pronaći u odeljku „Featured“ i sadržaće izbor ključnih delova svakog meseca. Najviše nas je oduševio način na koji su komadi raspoređeni po pojedinačnim kategorijama.

Na primer, jedan od trendova za april su jarke boje, a kada uđete u sekciju, komadi su poređani po bojama (naš OKP je zadovoljan). Nažalost, odeća se ne može filtrirati prema vrsti odevnog predmeta, ali to nije bilo moguće pre na Mango sajtu. Ipak, iskustvo kupovine sa ovom opcijom je veoma prijatno jer su u svakom pojedinačnom trendovskom delu komadi raspoređeni tematski.

Četiri trenda za april

Ako se vodimo novom Mangovom rubrikom, četiri trenda koje treba da pratite ako želite da budete stylish u svakoj prilici ovog aprila su: svetle boje, tropski print, laneni i pleteni komadi, odnosno heklani komadi. Iako izbor trendova nije neočekivan i previše specifičan, ovo nam je i dalje omiljena rubrika do sada. 

MANGO Komadi u novoj rubrici na Mango sajtu

Izvor: Fashion.hr